Ledig fredag...

... och tack och lov för det, för det behövde jag. Dagen började med att skjutsa yngsta dottern till pendeln, sen till klackbaren för att klacka om hennes skor som hon ska ha på bröllopet imorgon. Medan jag väntade gick jag in på bokhandeln och köpte kort samt en födelsedagspresent till mamma som fyllde i tisdags och som jag träffar imorgon.

Hemma satte jag full fart med klänningen min äldsta dotter ska ha, fixade med presenterna, fixade med mina kläder och lite andra förberedelser som att öva på sången jag ska sjunga imorgon ... oj oj oj... jag var så yr att jag fick gå och lägga mig tillslut.

Men slutet gott, allting gott. Allt blev klart. Klänningen klar och ivägskickad, presenterna färdigfixade, kameran tömd på bilder och laddat batteri. Jag hoppas min äldsta dotter ska bli fin i klänningen, själv är jag inte nöjd för fem öre, fick inte till sömmarna, fick inte till nåt tycker jag... men hon är ju vädligt fin så...

Slappade lite vid TV:n och "morden i Midsomer" tillsammans med frivolitets-skytteln och bokmärkes-korset "Maria"... nu spikmatta och säng!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0