Måndag idag

Vaknade till väckarklockan efter 10 sköna timmars sömn. Fixade med djuren och donade lite innan jag kom iväg till jobbet. Allt tar sån tid för mig fortfarande, men jag tänker positivt och intalar mig själv att även om det tar tid så klarar jag av det! För ett år sen klarade jag inte att plocka ur diskmaskinen, men nu kan jag göra både det och koka kaffe samtidigt. Heja mig!

Kom lite sent till jobbet, men det spelar ingen roll för igår blev det tre timmar så jag har lite att ta ut, så att säga. Idag gick jag bara igenom mail och fyllde i almanackan inför både hösten och våren. Anmälde mig till en kurs i november om ekonomisk rådgivning som Konsumentverket ger. Kan vara bra uppstart till fondhanteringen när jag kommit så långt i min rehab.

Sen hem, hämta undulatungar och upp med dem till zoo, handla lite småsaker, vidare till Gullvi´s och köpa garn till mössor. Gjorde köttfärssås till lunch. Mamma och pappa kom förbi efter att följt en kompis till tandläkaren, de skulle hämta upp betalningen för undulatungarna som bestod i frö och hirs till alla fåglar de har kvar.

Får se vad kvällen ger... Gubben åker till Sanda efter jobbet, sonen är hos flickvännen och vet inte om han kommer hem, yngsta dottern är ute med kompisar. Går inte och lägger mig förrän hon är inne ikväll, igår blev hon förföljd hela vägen från centrum av nån kille... obehagligt!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Usch vad läskigt med förföljelse, särskilt med tanke på att det inte var så länge sedan en tjej blev våltagen i Hagsätra.. :-( Ta det lite lugnt på jobbet nu, jag vet att du vill så mycket, men tänk på att inte ta på dig för mycket igen, fast en kurs är kanske lite lagom att börja med iallafall :-)

2009-10-26 @ 15:29:47
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Gunilla

Ja... Jag tänkte oxå på det. Våldtäkten skedde ju mellan centrum och oss... och det var strax före bron som han började ropa efter henne, bara ett 50-tal meter från våldtäktsplatsen... Hon får ringa när hon ska hem ikväll, det är ju höstlov nu och undomar rör sig ute senare...

2009-10-26 @ 16:45:51
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0