Lite uppdateringar

Vi har haft en suveränt skön helg på Aspö med svärmor och hennes gubbe. Vi tog vår båt dit och vi fick med oss alla undomarna, helgen blev jättetrevlig. Min gubbe och jag sov i båten medan ungdomarna fick bo i "boden". En stor del av lördagen upptogs av att fälla träd, men jag satt som vanligt och broderade. Jag är ändå glad att jag orkar vara så aktiv som jag är just nu.

Idag återgick livet till det "normala" igen. För att fortsätta skriva om det jag gjort, och inte titta på det jag "borde göra", så blev dagen så här: Efter en ovanligt seg morgonstart så kom jag iväg till min exmakes exflickvän och tillika mina två äldsta barns halvsyskons mor... En av mina döttrar ska gifta sig och hennes halvsyster ska alltså sy hennes brudklänning med sin mammas råd och stöd. Det blev trevliga timmar där det mättes och pussades på Thyra och lunchande på fräsch grekisk sallad och diskuterandes klänningsdetaljer. Jag ska inte avslöja för mycket, bilder kommer efter 17 oktober, men lite knypplad spets ska ingå, därav min närvaro.

Passade på att handla i Huddinge Centrum och åkte hem för lite husmorspyssel. Nåt städande eller röjande har inte blivit idag heller, men alla djuren fick komma ut i finvädret medan jag gjorde köttfärslimpa och hallongrottor. Jag behöver komma igång och jag har bestämt mig för att försöka komma igån med lustprincipen. Livet med hypothyreos är tillräckligt jobbigt utan krav och måsten. Nu är jag inspirerad av svärmors kärlek till matlagning och då tänkte jag utnyttja inspirationen till lite utbroderade recept.

Gubben min håller på att meka bilar. Vi har tre (lyxigt värre) men alla tre är trasiga. Det är bromsar och drivknutar och fuel injection... och snart besiktning på alla tre. Hej och hå! Jag ska åka och hämta gubben i den minst trasiga bilen nu, för vi ska få låna svärmors bil ett par dagar medan min gubbe mekar och hon är på landet.

Morgondagen bjuder på en intervju om att leva med hypothyreos och kurs-start i knypplingen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0