Onsdag!

Knypplingskursen igår gick bra. Övningsspetsen "lossnade". Satt uppe och stickade en stund sen jag kommit hem igen, hann en del på Pippitröjans arm och några varv på spets-stickningen.

Idag sov jag lite längre, gjorde rent i voljär och hos marsvin, plockade i köket och donade runt lite före jobbet. Var på Café Hagsätra som idag hade "En liten trio" i underhållningen. Riktigt roligt, musik med kläm och humor! Sen gick jag till zoo för jag träffade zoo-ägarens mamma när jag var på väg till jobbet. Hon var ute och rastade vavvorna... så jag visste att zoo-ägaren hade en liten valp i affären idag!!! Hon föder nämligen upp chihuahuor och chinese crested och jag har för nåt år sen varit och pussat på små vavva-valpar. Nu hade hon en liten flicka kvar ur senaste kullen, Vilda, de tre syskonen var redan sålda och levererade.

                

Alltså, det är ju bara kärlek!!! Sen handlade jag i en flygande fläng, åkte hem och skurade toa, Monica kom hem med pizza och jag bakade äppelpaj. Klockan 19.00 kom tre grannar in och Monica hade sitt första Mary Kay-party. Det gick bra. Hon fick lite sålt trots att det bara var "övning". 

Nu är jag så trött så jag fattar inte! Imorgon ska jag träffa psykiatrikern klockan 8.00! Hu vale!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0