Det är mååååndagsmorgon...

... nejdå, så vilsen är jag inte än... men det känns ungefär så, en bakfull måndagsmorgon med hes raspig stämma.

Inte blev det nåt virka igår, jag rastade Bamse en snabbis i regnet och kröp i säng kl 21.00. Vaknade några gånger under natten med värk i ... tummarna??? och höften. Mmonstret kom passligt igår, en vecka för tidigt och jag har inga järntabletter med mig. En sak är säker, det går inte att lita på Mmonstret alls för hon kommer när hon vill. Sist var det på bröllopet på Åland, en vecka försent... och så nu då..men hon vet väl att jag ska träffa en gynläkare imorgon och hon gör allt för att slippa! Men jag går dit iaf och diskuterar problemen jag har, en undersökning kan vi ta senare. Jag vet att hon iaf inte är främmande för att operera myom, sen kanske inte det är lösningen för just mig men är en annan sak.

Janne kom från nattpasset en stund efter sju imorse och var gullig och tog ut Bamse en snabbis. När jag var uppe klockan fem vägrade Bamse gå ur korgen och jag tjatade väl inte alltför intensivt. Klockan tio masade jag mig upp och tog ut honom på en lång promenad. Ont i ryggen...och tummarna??? Jag tror myomet trycker mot diskbråket, det är därför jag alltid får så ont en gång i månaden, men vad är det med tummarna nu då? Gick och tänkte på mina krämpor medan Bamse nosade sig igenom en större del av Sanda. Nej, jag är inte så naiv så jag tror att jag blivit frisk bara för att jag bestämt mig för att plugga heltid. Jag lider ännu av tröttheten och värken, men att ta kontroll över sitt liv innebär oxå att jag visar för mig själv att jag tror på min spirande styrka, men jag måste oxå få en chans att ta hand om mig själv oh experimentera utan att det drabbar nån annan. Mitt val är inte grundat på flykt från jobbet eller en längtan efter fler högskolepoäng, möjligtvis delvis en flykt ifrån tvingande samhällsystem... men om man ser vad de tre första kurserna kommer att handla om: "Nyfikenhetens redskap - introduktion till studier i teologi", "Sociala villkor och meningssökande i det moderna samhället" samt "världsreligonerna som samhälleliga och sociala fenomen"... jag säger bara WOW! Om det är så bra som jag hoppas återstår att se! Och om valet står mellan att plugga dessa högintressanta ämnen och att invänta Försäkringskassans beslut så är valet inte längre så svårt...

                 

Bamse kom in superskitig så han fick duscha av sig. Nu har jag ätit nån form av frukost-lunch och tänker gå in till grannen mittöver.... hon har tagit hand om en liten kattunge som är sötare än socker.


Bamse har snott sina mänskors favvo-fåtölj, och han kommer upp i den själv!

                              
                               Tänk att han varit så liten... och det i början av sommaren!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0