Måndagmorgon...

.... eller förmiddag snarare. Somnade hårt efter Irene Huss och virkningen igår... 13 rutor kvar, sen är det bara kantningen på de två babyfiltarna kvar. Räknade på skoj ut att när jag gjort klar dessa båda filtar har jag samanlagt virkat 2240 stycken mormorsrutor i den här omgången, dvs 16 babyfiltar sen jag gjorde den första när Bella väntade Justin. Jag älskar att göra dem! Jag har periodvis virkat mormorsrutor i livet, bla när Monica och Linnéa var små, så gjorde jag tröjor, västar och tofflor ... och så gjorde jag ett överkast till Jens när han var i 5-årsåldern så nog har jag gjort närmare 10.000 rutor under livets gång.

                  

Vaknade tidigt och låg och tänkte ett par timmar innan jag tog ut Bamse vid 6-tiden. Sen somnade jag gott igen till kl 9.00. Vaknade av liv och rörelse på tomten utanför det öppna fönstret. Janne försökte ta död på ett jordgetingbo med en hink vatten. Han fick ett antal bett när han klippte gräset igår em och han hade fortfarande ont när vi gick och la oss. Nu är boet under hinken och vi får se vad han tänker göra härnäst. Sen har han dessutom sågat ner en tuja som växt sig enorm utanför köksfönstret och klippt hela haggtornshäcken. Själv har jag gosat med Bamse och Ragnar samt ätit frukost. Det var inte så kul att ställa sig på vågen imorse, men jag hade nog väntat mig värre faktiskt. Jag har nog gått av mig ett par kilo på Gotland... men nu ska jag försöka hålla mig till nyttigheter och se om det ger resultat. Ingen direkt bantning, men låta bli det där onödiga.

Monicas väckarklocka ringde halv fem imorse så hon är på jobbet. Sandras väckarklocka ringde en stund senare så jag antar att hon oxå är på jobbet... Jens och Bekki sover än. Jag var ju lite nedstämd igår men det finns änglar överallt. Fick några uppmuntrande hejarop av mina vänskapssystrar och Monica gjorde en fantastisk bulgursallad åt mig (hon höll på med matlåda) och då kände jag hur rik jag är. 

                      

Men ni kan väl tänka er känslan, jag älskar ju att klättra men är livrädd för att få vatten över huvudet och det var väl lite så igår. Gotlandsveckan var som att klättra på höga höjder och få njuta, sen kommr man hem och det var väl ungefär som att dyka ner i djupt vatten... Nu är jag uppe vid ytan igen och simma är ju inte fel!


           

Nej, jag har lite att ta itu med, diskmaskin ska tömmas, djuren ska ha frukost och Bamse ska få gå ut på en längre sväng...

Kommentarer
Postat av: lelleplutt

JA nu är hösten här hos oss. Vackert men svalt.HA en härlig dag. Kram

2010-08-23 @ 10:45:59
URL: http://lelleplutt.blogg.se/
Postat av: Marianne

Fin symbolik och vackra bilder! Varma kramar <3

2010-08-23 @ 10:54:31
URL: http://maralutt.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Kära lutt-vänner.. skriv nåt i era bloggar :O) Saknar era ord och sanningar! Kramar!

2010-08-23 @ 11:21:01
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0