Ass-ma

Fy 17. Var så himla duktig igår, tvättade och städade undervåning hela dagen, släpade dynor, dammsög, skurade... men när jag skurade toan med Klorin hände nåt. Linnéa ringde och under samtalet med henne började jag hosta... och hosta... och hosta.... Timmarna gick och jag blev desperatare och desperatare, provade med astma-spray, cortison-spray, Alvedon, mjölk och honung... det enda som funkade var frisk luft. Gick en extra lång sväng med Bamse på kvällen. Duscha gick oxå bra, det lindrades i luft-fuktigheten. La mig i sängen, sprayade med vatten-spray-flaska om och om igen för att öka luftfuktigheten, hostade och hostade, diskbråcket började värka alltmer. Gick upp och ut, vandrade fram och tillbaka utanför huset och grät, gick in igen och la mig i soffan, mer alvedon, mer astmaspray. Jag har egentligen inte astma, men nån gång med flera års mellanrum får jag ett anfall så jag brukar se till att ha spray eller pulver hemma. Hade astma i tonåren men det växte bort.

Klockan två inatt kom Bekki och Tim hem, de ville köra mig till akuten. Janne gick till jobbet vid halv 6, han tyckte oxå jag kunde ta mig till sjukan idag. Bamse vandrade orolig mellan mig och köket, sov ibland i sin korg, ibland på mina fötter och ibland nedanför soffan. Vid 6-tiden hade hostan lugnat sig så pass att jag somnade och Bamse-hjärtat nosade på mig vid nåt tillfälle runt 8, sen väckte han mig med lite gnäll en stund efter 9, han fattade nog att mammas natt varit jobbig och höll sig så länge han orkade. Vi tog en lång promenad och nu hostar jag till ibland med har mest bara hemskt ont i lungorna och huvudet. Vad i hela friden hände???

Här är lite bilder från Lanzarote iaf. Jag tror att alla ska kunna se även om man inte är med på Facebook, berätta så jag får veta hur det funkar :O)

Kram

Kommentarer
Postat av: NettAnn

usch det låter inget vidare.men klorin är inte direkt hälsosamt andas in ju.Ta nåt mer hälso o miljövänligt nästa gång.Mitt eget diskbrock i nacken har spökat i snart 10 dar o jag har så ont o ont i huvet,inga tabletter funkar.Räcker jag sätter mej ner så känns det som jag kläms ihop o så kommer smärtan.

Lagon till jul,inget kul alls :(

vilken skön resa ni hade i alla fall!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0