BH-skola

Tack NettAnn för bra toaskurningstips! Klorin, aldrig mer! Det får dottern ha ifred när hon ska bleka sina vita Converse! För er som undrade vad NettAnn gav för tips så var det diskmaskinstablett som löses upp i toan innan man skurar eller om man har pulver kan man hälla runt kanterna... eller citron helt enkelt! Tack för det!!!

Denna dag har jag oxå hostat bort. Men lite annat har jag gjort oxå. Städat lite i övervåningen, fått undar kassar och resväskor, strukit fina julduken vi köpte på Lanzarote, dammsugit, varit på terapin, lagat middag och haft BH-partaj. Syrran har börjat sälja PXC och tyvärr har hon inte hunnit införskaffa nåt ur Ulla-kollektionen än, min favorit, men den ska vi ha visning på i februari! Jag hade ju mina favvisar att visa för de intresserade. Jag tyckte i alla fall att partajet var trevligt.

                                                

Nu har jag varit ut en sväng med Bamse och inhalerat astma-medicin så just nu skakar jag ganska kraftigt. Mamma och syrran tyckte det lät som astma och terapeuten sa falsk krupp. Om jag inte får sova inatt får jag ringa doktorn imorgon för min ork håller fullständigt på att ta slut av allt hostande och sömnbristen!

Sov gott, folks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0