Dan före dopparedan!

Bamse har problem med magen! Jag tror han ätit lite för mycket ostbågar, köttfärs och fläskfilé så idag är han satt på diet! Bara valpfoder!!! Det är svårt när man håller på med gottis och han sitter där och tittar på en. Ibland tigger han, men ofta sitter eller ligger han en bit bort och bara liksom händelsevis tittar på en med stora bruna ögon. Han vet hur han ska göra, den lille skiten!

                                       

Var ut ordentligt med honom igårkväll, ca en timme och kom in kvart över 10. Vaknade av Monicas väckarklocka. Hon skulle väcka mig ca halv 8 för att vi skulle slippa julvansinnet på Willys. Bamse hade kissat på golvet i köket och var så olycklig över det... och när han skulle följa med mig ner i sovrummet när jag skulle klä på mig var han nästan hysterisk men lyckades inte hålla sig så no2 kom på golvet mitt framför ögonen på mig. Ändå kom det mer när vi gick ut i skogen. För mycket jul är inte bra för nån!

Monica och jag landade på Willys vid 9, inte så mycket folk. När vi åkte därifrån vid 10 var det redan överfullt. Vi kör lite jul-bojkott med våra Gotlandsmackor.
Lägger upp recept och ny bild imorgon. Tog ut Bamse direkt efter handlandet, magen i olag ännu. Nu tänker jag fortsätta ett par timmar med hinduismen så får vi se hur dagen fortlöper...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0