Såja...

Mötet med chefen handlade om den femte diakontjänsten som ska tillsättas. De vill helst ha nån som börjar i januari men det är mycket som inte är klart ännu. Det blev ett givande samtal hursomhelst. Sen iväg till skolan...

                     
                      Vishnu
                     

...och tentan underkändes. Jag förstod det eftersom jag veckan efter tentan kom på att jag skrivit en lång berättelse om Vishnu när hon frågat om Shiva... snacka om hjärnsläpp! Men jag ser i tidigare blogg att jag faktisk blandat ihop dem innan! Vishnu är guden med avatarerna Krishna och Rama medan Shiva har sin kvinnliga sida i Shakti, och det kan jag nu, men när jag skrev tentan var det väl för nära inpå råplugget... och sen alla dessa nya ord man skulle hålla reda på så är det inte konstigt! Jaja, omtenta i januari och de är inte att förakta, kunskap efter omtentor sitter oftast kvar i minnet bättre och denna kurs har varit jättespännande så jag får hurtfriskt utropa att jag är lycklig som får plugga om alltihopa! Nåt att liva upp religionsbeteendevetenskapen med, den som var så kul i början med som segat ihop totalt de sista veckorna som handlat om Freud och Jung... Huvaligen! Dessa gubbar läste jag om på socionomutbildningen och det räckte! Hemtenta över jul, Tjoho!

Nu har jag sytt ihop en till tröja som mamma kom med igår och ska hämta upp imorgon. Bamse har varit ute och jag ska försöka sova bort min framhostade huvudvärk. Bafucin och Noskapin går det åt i mängd... och fler Alvedon bör jag inte ta detta dygn. Tänk att det kunde vara så farligt att skura muggen med Klorin! Nej  fram för miljö- och människorvänligare preparat!!!

Nu min sköna härliga säng! Imorgon nya äventyr!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Ett tips jag fick en ggr om man hade slut på toarengöring var att lägga ner en diskmaskinstablett o låta den puttra loss.El om man har diskmaskinsmedel,hälla det runt o låta verka en stund innan man kör loss.Detta funkar faktiskt,för det har jag testat många ggr.Ett garanterat miljö o människo vänligt sätt är det hederliga att skura med en CITRON.Kläm ur saft o låt syran verka innan skurning,funkar lika bra i toan som rengöring av microugnen o luktar gott o är garanterat hostfritt!.Ja jag e ju en aning städgalen jag,älskar ju o städa så bra knep har jag gott om !Hoppas du kryar på dej nu o hoppar klorinen framöver!

Postat av: Marianne

Åh vilka bra knep NettAnn kom med! De ska jag använda mig av när jag blir frisk. Och Gunilla du har rätt i att kunskap sitter bättre efter en omtenta. Du har varit och är jätteduktig som kämpar på med din religionsbeteendevetenskap. Jag skulle jättegärna vilja gå den kursen själv faktiskt. Den verkat ju så himla bra. Kramar

2010-12-14 @ 09:37:25
URL: http://maralutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0