Syfestival

Inatt har jag sovit! Det är så underbart att jag måste nämna det efter ett flertal o-sovna nätter. När klockan ringde 8.00 stängde jag av den och sov en stund till, tills Janne kom upp och väckte mig nån timme senare. Han såg glad ut, så pass återhämtad efter magsjukan att han var hungrig! ...så vi åt frukost ihop, tog det lugnt och en stund före 12.00 tog jag bussen och tunnelbanan till stan och terapin. Idag pratade vi jobb, hur jag fungerar och vad jag har för förväntningar på mig själv i framtiden och kanske framförallt vilka förväntningar jag HAR HAFT på mig själv, min prestations-noja. Mycket handlar ju om hur jag ser på mig själv med andras ögon, hur jag måste vara för att duga och bli omtyckt. Det rimmar rätt illa med verkligheten, mina egna krav på mig själv är nog bra mycket större än andras ...så det är egentlligen mest i mina egna ögon jag inte duger nåt till...kanske? Det gäller ju nu att hitta en balans mellan kroppens åldrande och vad som egengligen behöver göras kombinerat med mental påfyllning, livsglädje och framförallt RO. Från att ha varit långtidsjukskriven pga struma och struma-relaterade följdsjukdomar till att drabbas av en massa konstigt (borrelia, ändlösa förkylningar, ryggskott, vitiligo...) på väldigt kort tid. Immunförsvaret är väl allt annat än vad det ska vara, ett försvar mot bacillusker och annat småskit.

När jag åkte hem tog jag pendeln till Älvsjö-mässan och gick på syfestivalen...iförd korsett och med krycka i högsta hugg, förstås! Jag gick första gången på den i Kista i höstas och det var rätt trångt och åbäkigt... men här var det luftigt och det fanns plats. Träffade mina frivolitets-kompisar från Jakobsberg och vi pratade lite mönster, frivolitets-stärkelse och ryggskott. Det var gott att se dem. Träffade oxå en arbetskompis och pratade lite syfestival-arr med henne, lite jobb, sjukdomar och broderi. Pratade lite med Triinu Andreasson som har kurser i estnisk spetsstickning. Jag tyckte det var väl arrangerat i år. Hann se allt utan att få klaustrofobi eller bli sönderstressad och nerknuffad. Lite smått och gott köpte jag förstås:


Frivolitetsmönsterbok med djur, frivolitetsgarner, knyppelgarner, stärkelse .....

                            
                             och metallhängen som man kan ha på t.ex frivolerade bokmärken

Janne kom och hämtade mig med bilen för efter promenaden längs ett moddrigt Ringvägen, stå i pendeln och 2 timmar på Syfestivalen så var ryggen lite mer än trött.

Nu ska jag packa ihop mig och lägga mig tidigt. Imorgon ska jag spana in ikon-målning i Hammarbykyrkan och sen åka för att umgås lite med Monica innan hon flyttar till Glasgow. Lite positiv input medan jag går här i "väntans tider", väntan på ryggröntgen, väntan på hitten och ditten och bättre tider. Positiv input och kärleksfull påfyllning, tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0