Tattos

Idag har vi varit hemma hos Bella&co med Monica. Förra fredagen var Linnéa&co här och träffade Monica som kommit hit från Oslo. Idag åkte vi så till Bella så hon skulle hinna träffa dem innan hon skulle tillbaka till Oslo. I veckan har datorn varit hos Bellas Rickard på rundsmörjning medan Monica, Janne och jag varit på Gran Canaria, men det ska jag skriva mer om i ett annat blogginlägg senare. Idag har vi alltså haft mys hos Bella, Rickard och Justin. Vi köpte med oss en prinsesstårta till fikat. Det är otroligt hur fort barnbarnen växer. Justin blev faktiskt tre år för en dryg månad sen och han är absolut ingen baby längre, han pratar jättebra och har inga blöjor... och funderar ut egna lekar. Det första han ville visa oss var sin tatuering, en orange-gul "dökalle"...och Monica och jag var ju inte sena att visa våra nya tatueringar som vi skaffat oss på Yumbo Center.

                 

Sen blev det prinsesstårta, snack och bus med gudmor...


           

Sen blev det tatueringsprat igen och då fyllde Justin hela sin lilla kropp med dökallar och drakar. Jag är lite fundersam på vilken påverkan hans mommo och gudmor har på honom, den lilla oskyldiga plutten...

         

Sen körde vi in Monica till Centralen så hon kom med flygbussen till Skavsta för att flyga hem till Oslo. I helgen ska jag åka dit för att hämta hennes flyttkartonger, snart har hon flytt Skandinavien till förmån för Glasgow i Skottland... Spännande värre! Nu ska jag skriva ett nytt inlägg - en lista jag hittade på Bellas blogg, lite av en lärakännasigsjälv-lista, tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Lelleplutt

Haha, Justin är ju coola killen i alla dökallar!!!

Hoppas att Monica åker runt lite mer i scotland och ser hur vackert det är, åh vad jag är avis!!!

2010-02-14 @ 23:26:34
URL: http://lelleplutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0