Frivolterna...!

   ...de spar jag till nästa vecka. Frivoliteterna däremot är en lagom sysselsättning här i lyxsviten på Huddinges ryggavdelning.

               
                Ängel to be...

Tack för alla rara kommentarer och omtänksamt skäll, jag blir så glad att ha lite kontakt med världen utanför min grå betongvägg. Eftermiddagen har passerat lugnt. Sovit, frivolerat och tagit korta promenader i korridoren. De rumskamrater jag har just nu är lite mer talföra än de jag hade igår, så vi kan bubbla rätt friskt i korta perioder, sen somnar någon med tunga snarkningar och då bli resen av oss tysta. Det kan bli dråpligheter eftersom vi alla är mer eller mindre påverkade av morfin och åtminstone en av oss hör dåligt. Jag dristade mig även till en varm dusch eftersom skjortan kändes väldans ofräsch efter svettningarna och svimningarna. Allt gick bra fram till påsättning av trosor... golvet och fötterna var för långt borta helt enkelt, så det blev larmknapp och undersköterska när jag valde det minst pinsamma, nämligen att tillbringa resten av dagen troslös eller be om hjälp.

Nån doktor dök aldrig upp så jag blir kvar inatt oxå och det känns skönt efter morgonens äventyr. Städerskan  har beundrat mina fjärilar ett par dagar nu så hon fick med sig en av varje färg.

               

Nu har jag pratat med mamma, syrran och yngsta dottern i telefonen. Ska väl ringa son och make oxå innan ängeln får sig en omgång till.

Tack och hej, leverpastej!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Verkar farligt om du ska svimma varje gång du går på toa.. :-/

2010-01-20 @ 20:40:04
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: guggelutt

Jo... jag börjar känna mig som ett akvarium nu...

2010-01-20 @ 20:47:04
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Ia

Du borde kanske börja träna på att be lite om hjälp....det är inte farligt har jag nyss lärt mig ;)

2010-01-21 @ 08:26:59
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: gunilla

hahaha Love u2 <3

2010-01-21 @ 11:17:29
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0