Hemsökta hus...

...kunde inte låta bli att sitta uppe och titta... jättespännande! Fler än en person har sett, hört och känt saker hemma hos oss, i trappen och i källarvåningen framförallt ... och nu känns det onekligen lite spännande att gå och lägga sig ensam. Vi bor i sutteränghus så källarvåningen ligger delvis under jord *scary*. Gamla Stockholmsvägen passerade en bit in i skogen härifrån på medeltiden... buh!

Annars har dagen varit lugn. Skurade toan, plockade i köket och vattnade blommor, slängde några som bara blivit gulare och alltmer bladlösa under vintern. Surfat lite på internet, anmält mig till en Stick-förening *hehe*. Broderat lite på min gröna afrikanska. Förkylningen har vänt, mår lite bättre men är trött och hostar-snorar rätt bra ännu.

Klockan 18.00 var vi hemma hos Justin som fyllde 3 år i torsdags. De ska ha kalas senare idag, om 12 timmar, men Janne jobbar 12-timmarspass under helgen så vi åkte och firade Justin lite tidigare. Semla och chai latte, Yummi!

Efter det har det varit TV och broderi för min del... och jag är ju så fascinerad av spöken så jag fastnade. Nu ska jag krypa i koj, är dödstrött verkligen, och hoppas slippa temperaturväxlingar, trappknarr, skuggor och blodtrycksfall! Janne sover i ett annat rum pga min förkylning och de extra starka snarkningarna jag sysslar med nu, han jobbar ju och behöver sova! Bekki gick hem till en kompis som varit på begravning och var ledsen, hon stannar natten där... och Jens är fortfarande med Sandra hos Sandras syster och hennes lilla dotter, de har väl nästan flyttat dit?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0