Ännu mer lööööördag...

När Janne vaknade efter sitt nattpass åkte vi till Länna för att leta list ... så vi plockade upp Monica från jobbet och åkte till Farsta. Både Monica och jag är i skriande behov av byxor, men det hittade vi inte. Däremot hittade jag ett par SKOR!!! Jag behöver verkligen ett par snyggare skor, ett bröllop är ju på gång i sommar... och jag är jättenöjd! Jag läser mig till att de borde gå att kombinera med "kavaj" ... hursomhelst så blir det så här nu! Fila bort lite förhårdnader, klippa tånaglarna snyggt och måla dem i nån vit pärlemor kanske? Jag har ett par superbreda 36:or så jag kan inte göra nåt åt passformen... alla mina skor är för smala och för långa, jag är nöjd om de sitter hyfsat bekvämt!

               
                     
                      ...eller är det lite shabby chic med slitet rött nagellack?

Sen åkte vi förbi Hagsätra för att köpa mera mjölk, glass, rödbetor och pyttipanna. Jag har en ny sån där craving och det är oxpytt med rödbetor... jag undrar varför jag får såna där grejer för mig ibland...

Sen har jag tänkt mer på djur. Jag glömde nämna den heliga birman jag suktar efter. Inte olik siamesen, men ändå inte ett dugg lik. Lelleplutt har en härlig helig birma, hon heter Smilla! Kan det bli vackrare?

                

Har varit ute och gått lite med Bamse och Ragnar. Jag tycker det är lite kul med uppmärksamheten man får när man kommer med världens stiligaste goja på axeln och världens sötaste valp i koppel! En del försöker kika så jag inte ska se, andra går direkt fram och börjar prata. Idag var det två pappor i lekparken som stack upp sina huvuden bakom rutchkanan och försökte kika obemärkt... så söta! Men jag är inte ensam i området om att rasta hund och fågel. Det finns en lite äldre kvinna med en lite större hund än Bamse och en amazonpapegoja som brukar promenera tidigt som attan i skogen. Träffade henne för två år sen och flera har berättat om henne så jag vet att hon bor kvar i området med sina djur. För två år sen stannade jag och pratade lite med henne och då skulle hon skaffa en amazon till och hon berättade att hon gick ut tidigt för att hennes goja inte skulle utsättas för större nyfikna hundar. Det var sommaren före jag skaffade Ragnar och nu skulle det vara roligt att träffa henne igen!

              

Fy 17 vad jag är trött, jag tror jag får gå och lägga mig snart! Monica är ute med Linnéa, Bekki är på fest i Bergshamra, Jens och Sandra spelar TV-spel i TV-rummet och de kan säkert ta ut hunden lite senare...

Och fy 17 vad jag är nöjd med mina puppor!!!


                           

Kommentarer
Postat av: Marianne

Skorna är hur snygga som helst!! Precis i min smak. Skitsnygga helt enkelt! Såna vill jag också ha...

2010-07-18 @ 16:38:39
URL: http://maralutt.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Scorett, Maraplutten. 350 kronor, helt ok. Lelleplutten har ett par likadana ;O)

2010-07-18 @ 22:55:15
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0