Kort om torsdagen

En man som lämnade in kompletterande papper och sen ett samtal på nån timme. Dessförinnan hann jag skriva klart Filtklubbens papir som ska skickas ut före årsmötet i september. Effektiv dag, verkligen.

Sen tog jag tunnelbanan till Slussen och gick upp till Ersta:

            
             Gröna Lund

Jag skulle till sjukhuset för provtagning för jag har fått en läkartid hos endokrinologen nästa måndag. Det var njurar, lever och mycket socker som togs, sex rör! Sen gick jag ner till Slussen igen.

            
             Gamla stan

Gick av i Högdalen där jag lämnat bilen, hittade ett par sköna sandaler på en sko-rea, tog en sväng förbi Hagsätras pizzeria och åkte hem och åt lunchmiddag. Sen satte jag mig vid TV:n med vidöppna fönster och broderade till halv sex då jag åkte till Länna och hämtade Monica från jobbet. Bamse fick följa med i bilen för det är mycket svalare i bilen än nån annanstans just nu. Bamse fick pälsen ryktad, han fäller så otroligt just nu, det är väl både valp-pälsen och värmen som gör att man ser ut som man fått päls själv när man kelar med honom. Klippte hans klor oxå, det gick jättelätt.... och Ragnar fick sin droppe i ögat.

                 

Kvällen har jag tillbringat vid TV:n med broderiet. Monica har lagt sig tidigt, Jens och Sandra är kvar i Tumba och Bekki som aldrig kom iväg till sin kompis igår har gett sig iväg ikväll istället.

                
                  Bilden är gammal nu, hela varghuvudet är nästan klart...

Kommentarer
Postat av: Snurran

Men vad bra att Ragnar hjälper till att kamma valpen! ;-D

2010-07-16 @ 23:00:21
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0