Kyrk-söndag

Gick ut med Bamse vid 8.00, gick och la mig igen... men gick upp igen och gjorde alla morgonsysslor, sen åkte jag till kyrkan. Det var jättelänge sen jag var i Vantörs kyrka utan att jobba och det var gott att bara få sitta där och ta emot. Däremot hoppade jag över kyrk-kaffet för att komma hem till Bamse igen.

            

Eftermiddagen har jag tillbringat i telefonen och vid datorn, alternativt liggandes i soffan. Får inte fart på energierna alls. Gick två kortare prommisar med Bamse i koppel och Ragnar på axeln. Ragnar blir lite orolig när vi går för långt, men om grannarna stannar och pratar deltar han gärna i samtalet...vilket inte är gott för min hörsel då han är HÖGLJUDD när han pratar med andra än mig!

              

Klockan 18.00 var jag tillbaka i kyrkan och lyssnade på Orgelgodis med organisten Per Jansson. Han kan hantera en orgel!

Kvällen har jag tillbringat liggandes vid TV:n och kastat leksaker åt Bamse. Sen tog jag en lite längre promenad för hans energi har ökat med svalkan...

Nu går jag in i sista arbetsveckan före semestern. En del annat kul är planerat... må energin återvända... eller åtminstone räcka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0