Lördag på Sanda

Hot, hot, hot ...! Hett alltså, på svenska då... Bamse ville inte gå ut imorse men när han hörde sin pappa skälla så blev det fart, han forcerade nästan den stängda balkondörren så jag gick ut med honom så han fick hälsa på sina föräldrar som var på rymmen. Närmsta grannen kom oxå ut med sin hund så det var rena rama hundträffen utanför oss. Huvudet sprängde nåt fruktansvärt, svetten forsade, luften var tung. Ängla kom ut och berättade om en älg hon sett, gick in i Linnéas och Mattias som åt frukost i förtältet till husvagnen. Fick en kopp kaffe och huvudet kändes lite bättre. Linnéa med familj skulle till Parken zoo i Eskilstuna med Mattias famlij. Gick upp till huset och försökte sova en stund till men det gick inte så jag gick upp och åt frukost med massa kaffe. 

Janne och jag åkte till Strängnäs och tog ut ögondroppar till Ragnar samt handlade lite till middag. Temperaturen har gått en bit över 30 grader och det har varit riktigt kvalmigt. Janne har svettats ute med att göra trappstege på taket för sotaren. Själv har jag suttit inne och svettats trots att det varit mycket svalare än ute. Knypplade en stund på Johannesörnen, förberedde korv stroganoff, knypplade lite till, knaprade värktabletter.

                

Vid fem-rycket om Linnéa med familj svär-familj. Vi åt ute, Janne möblerade om och gjorde långbord så vi kunde få lite skugga i partytältet. En trevlig kväll. Linnéas svärfamilj åkte efter sju och efter ytterligare nån timme åkte Linnéa med familj oxå. Thyras panna hade svullnat upp och de behövde en medicin de glömt hemma. Thyra är antagligen allergisk mot mygg och hon såg hemsk ut, som en figur från Star Trek eller nåt...


               

Mommos lilla gull. Och Ragnar får ögondroppar med antibiotika morgon och kväll. Det sker inte helt frivilligt så jag får vira in honom i nåt så han är stilla, det är lite svårt att sikta med en pipett när han far omkrng. Men han har inte ont av det, så snart jag är klar får jag klia och kela med honom. Ögat såg bra ut igår så jag trodde jag kunde skippa dropparna, jag såg inte ens vilket öga som var skadat, men idag var det sämre igen och då jag chansar inte. 10 dagar ska vi hålla på morgon och kväll.

             

Har packat lite, nu ska jag natta djuren och mig själv... imorgon nya äventyr...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0