Måndagen lunkar på...

... som vanligt när man kommer iväg känns det lite bättre. Värmen är på gränsen till olidlig nu, det går inte att komma undan den liksom. Ringde ett par telefonsamtal, pratade lite med en kollega, kuverterade och skötte några småsaker på jobbet, sen iväg till Willys för att handla. Hem och laga sen lunch till som oxå ska räcka till ungarnas middag, själv planerar jag äventyr till kvällen.

När jag skulle ut och gå med Bamse och Ragnar ringde min BA från öppenpsyk och berättade att de fått in en anmälan från Patientnämnden från mig och att hennes chef bett henne ringa för att se hur de kunde hjälpa till med intyget till Försäkringskassan. Jag gick in i en myndig yrkesroll och pratade med henne om vad jag ansåg om deras brist på rutiner och hur det drabbar folk som går på medicin och står i myndigheternas kikarsikte. När jag åter närmade mig "kärnpunkten" sa jag att jag hade en human handläggare på FK som skjutit på utredningen till mitten på september pga öppenpsyks slarv och för att jag inte skulle behöva råka mer illa ut än jag redan gjort. BA lovade kolla av med medicinkunnig om mina låga natrium- och fosfat-värden för jag sa att jag vägrar diskutera sånt med dagjouren, sen ringa mig imorgon, i övrigt skulle vi låta tiden för intygsskrivning stå kvar i september. Denna kvinna verkar ha mer reda på sig än den förra, men fortfarande brister det i mycket. De har verkligen ingen koll, inga rutiner.

Het prommis med Bamse och Ragnar. Båda grabbarna vill gärna in efter en stund... Ragnar är väl mer tålig för värmen än Bamse, men alla är vi trötta... Janne har åkt till Lågarö för att snickra på fasters lill-koja, Bekki badar i Älvsjö, Monica jobbar, Jens och Sandra är på 2-årskalas... Själv ska jag vila lite, duscha, kissa Bamse en gång till och åka in till Slussen :-)

                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0