Så blev det torsdag...

Två timmar på jobbet, mesta tiden upptogs av mitt besök. En snabb sväng förbi Willys för att köpa toa-bal, tvål och annat som alltid bara finns hemma liksom. Egentligen skulle jag till Su men hon hade fått förhinder så jag började packa ihop mina knyppelgrejor när jag kom hem. Janne skulle ta med dem till Sanda för jag har bilen full med annat när jag ska åka stan runt imorgon. På söndag bär det av!!!

 
                        

Har fortfarande båda knyppeldynorna igång med övningsspetsen och Johannesörnen. Tänkte hårdköra med Johannesörnen för jag ska köpa ett speciellt mönster av min knyppel-lärare som verkligen är jätteduktig. Gissa vilket!

               

Tänkte att hon skulle få "sätta igång mig" som hon gjorde med Linnéas brudkrona! Tänk att jag lyckades med den! Jag har fått låna den av Linnéa för jag ska ta med den för att visa min lärare vad hennes adept klarade efter hennes uppmuntrande handledning!

                 

Och appropå Linnéa så ringde hon och ville ha sällskap så hon kom över en stund på eftermiddagen med sina flickor. Jag fixade kyckling i ugn och så åt vi upp resten av marängsvissen från igår. Precis när de åkte kom min syrra som varit på Lågarö med två tunikor och ett linne som mamma köpt åt mig... fråga mig inte varför, men glad blev jag, de var jättesöta! Har inte provat dem än, det ska jag göra efter kvällsduschen.

Nu har jag skrivit en komihåglista på allt som ska packas ner imorgon. Sängen ser mer än inbjudande ut!

Kommentarer
Postat av: NettAnn

Jag har slutat åka båt efter det,blev så rädd.Numera e de knappt jag klarar åka en kvart över sundet till danmark,har hänt jag svimmat av ren skräck.usch.

Kisarna är 2 st kopier av "han den skyldige" fniss o en är grå.Dottern har nya bilder på facebook.Katterna är ju i hennes killes lägenhet,då jag är allergiker så hon o han har djur ihop istället.adda mej på facebook så kan du kolla bildern! kram

2010-07-02 @ 00:14:47
URL: http://tigerliljan.webblogg.se/
Postat av: NettAnn

anette hagerman är namnet på fb

kram

2010-07-03 @ 00:15:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0