Börjar kravla uppåt igen

Har fått tid hos kvinnodoktor i augusti och en ursäkt från öppenspyk. Min BA tyckte jag skulle stanna hemma resten av veckan eftersom jag mår så dåligt och då jag senast fredag bör få svar på de utökade kalium-natrium-testerna eller vad det var. Njurar, lever och bisköldkörtlar var det iaf, sen ska hon ringa mig på tisdag så får vi se om jag ska öka medicindos. Tröttheten, segheten och molnet i huvet kan hänga ihop med det... eller blodförlusten, för det är ju värre än vanligt denna gång. Om det inte är slut imorgon måste jag nog åka in till sjukan för att kolla läget, mer än en liter har jag förlorat iaf.

Nå, hormonerna har lugnat sig lite så jag tog Kisen och följde med Janne till Eskilstuna för att köpa en rottingmöbel till uteplatsen. Jag och valpen satt i bilen, men det var skönt att komma ut lite iaf.

           

I övrig idag har jag suttit ute, insvept i fleece och tittat på Janne och smågrabbarna. Ragnar har suttit på sin gren och gjort konster, Kisen jagar sina leksaker och mina tår, sen sover han en stund.

          

                      
                    


Finns väl inte så mycket mer att säga. Tack och lov att jag har Janne, säger jag bara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0