...

Fredagen har passerat lite lugnt. Jobbet två timmar och terapin i en... vilket bara handlade om FK kontra ÖPS och min självpåtagna medlar-roll som jag nu hoppat av. Jag anmäler ÖPS till Patientnämnden och sen får FK och ÖPS sköta sina kontakter med varandra och med mig enligt eventuella rutiner de har eller borde ha... Jag kan inte göra ett skit åt nånting mer känns det som, det får ha sin gilla gång. Carpe Diem, egentligen det enda vi kan göra. Efter en lugn eftermiddag hemma for jag ner till Sanda.

                

Idag tog vi en ordentlig sovmorgon, sen har vi egentligen bara tagit det lugnt. Janne har inte snickrat idag, han har grillat baconinlindade laxbitar och så bjöd vi in grannen på middag. Tittade på "bröllopet" gjorde vi....

                

....förstås höll jag på att säga. Har inte tänkt så mycket på det tidigare, men nu blev det på nåt sätt självklart. Är så trött på media, alla kategorier, men jag gillar ändå vårt kungahus. De är bra representanter för Sverige, inga skandaler... och tänk vad tråkigt om vi bara hade typer som Göran Persson och  Fredrik Reinfeldt som representerade Sverige, fy för... säger jag bara!

Dagen kommer nog fortsätta som den börjat, i lugnets tecken. Ragnar har varit ute en stor del av dan och nu sitter han och tjattrar till bröllopsmiddagens sorl på TV:n. Igårkväll somnade han på min axel och när jag hade satt in honom i buren hoppade valpen strax upp på min axel.. nån sorts trevlig kamp om min gunst pågår :O)

              

Vovvsingen har oxå levt rövare, jagat mygg, skällt på förbipasserande folk, lyckats undgå mina och grannens försök att avlägsna en fästing. Nu har han somnat i sin väska i vardagsrummet medan Janne och jag slö-glor på TV:n

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0