Hoppla...

Nu är det dags att börja återkomma till livet igen. "Stormen" är över och jag har fått vila och sova. Idag har jag t.o.m varit ute på en promenad med Bamse/Kisen, vi gick upp till centrum och köpte fågel- och marsvinsfrö för han var så himlans vild och busig på morgonen. Träffade en granne som varnade mig för alltför långa prommisar när han är så liten (12 veckor nu). Större hundar kan få höftledsproblem innan de växt färdigt, men vår valp är ju mer vild än tam... och så lätt, inte två kilo ens. Men jag ska kolla upp det, för om han är för liten för att motioneras så måste jag veta hur jag ska bete mig när han blir understimulerad. Idag fick jag jaga honom genom huset och fick tillslut tag på honom under terrariet, sopade ut honom med sopborsten i ett moln av agapornis-fjädrar ... då hade han hittat en begagnad tops på toan, jättegott, men jag gav mig 17 på att den inte skulle ner i valpmagen för det kändes värre än öronproppen förra helgen. Vi har annat valp-godis som dessutom är nyttigt!

                      

Sen slogs vi nån minut huruvida selen skulle på eller inte, men när den väl var på var han jättenöjd och traskade så glatt bredvid mig hela vägen till och från centrum. Hundar, människor... och alla dofter, han var överlycklig. Nu sover han med en Dentastick som han fick på zoo, mycket bättre än begagnade örongrejor för människor!

Annars har dagarna flutit på sen sist. Jag är fortfarande helt slut och det tar nog några dagar, förhoppningsvis inte mer än en vecka innan jag är tillbaka där jag var förra helgen. I torsdags gick jag över med hundväskan till grannarna på Sanda, vi har fått låna en av dem men har nu hittat en egen som vi köpt. Jag och Janne blev inbjudna till J och C:s dotter S studentmottagning på kvällen. Vi åkte in till centrum och hittade ett litet silverhjärta, sen sov jag i två timmar innan vi gick över igen. Det var jättetrevligt och Janne och jag blev kvar en stund efter att celebranten gett sig av på nya festligheter.

                                                       Grattis S!!!

                  
                       (Jag har tillstånd att publicera bild på den vackra studentskan!)

Satte klockan på ringning till fredagmorgon för att göra ett nytt försök att ta mig hem. Det gick utan olyckor, men det var läskigt att köra, kroppen är så mör än. Jens fick köra mig till terapin, sen följde han och Sandra med för att handla förnödenheter, det var helt slut i skåpen efter min oplanerade bortavaro. Tittade en stund på TV efter middagen, men gav upp ganska tidigt, dagens "äventyr" slet hårt.

Ungdomarna var ute till två inatt och rastade valpen när de kom hem, Monica var uppe före 7 för att åka till Brädgården så jag kunde sova till halv tio. Efter att ha rastat valpen på tomten gick jag ner och la mig i sängen med öppet fönster, lyssnade på fåglarna och stormen... Ögonen är svullna än och jag är totalt dränderad på energi, men jag har börjat dricka ProViva Mangostan och äta järn så det ska nog ge sig snart. Nu tänker jag börja promenera med Bamse/Kisen lite varje dag oxå så hoppas jag på ett bättre liv till sommaren!

               
                                        Sommar-solnedgång på Sanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0