Lågarö igen

Var på jobbet extra tidigt så jag kunde renskriva anmälan till Patientnämnden. Mässa och personalmöte. Postade anmälan! Åkte till Hagsätra zoo och storhandlade djurfoder. Hem och packa ihop det jag glömde i söndags och så iväg. Var på Lågarö vid 12-tiden. En lång, lugn, trevlig dag med mamma och syrran. Pappa var sjuk så han låg i skuggan på en solstol. Mamma och jag satt i varsin utefåtölj och stickade medan vi tittade på och pratade med syrran som låg i solen, hennes son satt mest inne vid TV:n eller datorn. Valpen och Hagge lekte med varandra. Mamma bjöd på lunch och på kvällen åt vi ost och räkor tillsammans. Innan jag skulle åka fick jag veta att mamma visste var Estoniakorset i Kapellskär fanns, så halv 11 på kvällen gav vi oss av för att titta på det. Tänk att jag velat se det i massor av år och så har jag inte en susning om att mamma och pappa de senaste åren sjungit med kören där på Estonia-dagen. Allt annat har  vi pratat om liksom... Mamma, pappa, Janne, vår 7 månader gamla dotter Bekki åkte Estonia i full storm ett halvår innan hon förliste.

               

Det var magiskt att vara där mitt i natten och ändå ljust ute... men vi fick ge oss snabbt för myggen frossade på oss...  jag hade en hel befolkning som hade picnic i min häck när jag sittande försökte fota korset för att få denna bild...

Hämtade Bekki vid pendeln halv 1, sen var det säng!

Nu börjar snart dagens äventyr, ska kolla hur pendeln går. Kvart över ett ska jag vara på bentäthetsmätning på SöS. Ragnar och valpen håller mig sällskap i köket. Resten av familjen jobbar eller sover.


                 

Kommentarer
Postat av: NettAnn

min stora dotters pappa körde lastbil utomlands då o skulle ta JAN HEWELIUS hem från polen.MEN hanmissade färjan o stod o vänta på nästa i värsta stormovädret med lastbilen när de fick beskedet JAN HEWELIUS hade förlist....många chuaffören sov o gick till botten med färjan.Få händelser har skakat om mej så som detta o sen ESTONIA på det,usch tragik i kolosallformat.

kram

2010-07-01 @ 00:28:19
URL: http://tigerliljan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0