Onsdag hela dan

Om man bortser från valp-rastningarna... så gick jag upp kl 10.00 imorse. Måste säga att lilla Kisen är jätteduktig! Det är sällan han gör på sig inne och står dörren öppen går han ut och gör både 1:an och 2:an antingen i tuijan eller häcken. Jag tror han är jätteklok! Och idag har han gått i selen, den var mycket bättre än halsbandet, han är verkligen en otrolig valp och bara 11 veckor blir han imorgon!

Nå, efter frukost stack Janne och jag fick ett litet ryck. Tvättade slut i tvättkorgen, vek 80% av tvättberget, skakade alla hundfiltar, dammsög övervåningen, badade Kisen.

              

Jag duschade honom i svalare vatten idag och han stod helt still! Förra gången försökte han springa all världens väg, men denna gång verkade han njuta.

Eftermiddagen tillbringade jag ute med alla djuren. Kisen är nyfiken på allt och alla.


                        

Har gjort nåt galet kul igen. Ringde Tjusta gård och pratade lite... om vad får ni gissa ;O) Allt för att lindra depressionen!

Bekki är med kompisar och badar i Långsjön, Jens är med mupparna på Sundby Gård, Monica vilar i soffan efter ett pass på Brädgården. Jag ska läsa igenom några dokument inför ett möte imorgon, en timmes läsning och 3 timmars möte imorgon blir onsdagens och torsdagens arbetstimmar.

Och blåmärket blir bara blåare och blåare...

              

Kommentarer
Postat av: NettAnn

jag är INGEN hästälskare alls,de ger mej astma o jag undviker dom .MEN tinkerhästar är otroligt vackra.Ståtliga stooora underverk!

2010-06-03 @ 01:36:44
Postat av: Monica

Oj! Vart har du blåmärket någonstans?

2010-06-05 @ 22:11:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0