Ragnar fyller 2 år idag!

Idag för två år sen kläcktes vår lilla Ragnar, det var en fredag och midsommarafton. Nu är han en busig tonårsgrabb med massa hyss för sig!

...var det så gott? 6 juni 2009
smakar Philadelfiaost... inget vidare..

                      8 juni 2009
                      inspekterar porslinshyllan

8 juni 2009
visar hushållsrullen vem som bestämmer ;O)

                    
                     kelar med mammas fingrar


hjälper till att sy ihop en stickad tröja

                
                 kontrollerar att ögonen är ordentligt fastsatta :D


ostbågar är gott!

Kom hem sent igår, körde via Tumba och hämtade madrass och sånt Jens inte kunde ta på cykeln, han och Sandra hade sovit hos Viktor och Sarita. Både Ragnar och valpen fick komma ut där och röra på sig en stund. Valpen köde vi rejält med så han skulle sova gott. Kom i säng efter midnatt.

Gick upp vid 9.00... och trots att valpen vägrade gå ut och kissa när jag var uppe kl 05.00 så hade han inte gjort på sig!!! Idag åkte jag på hembesök hos en äldre kvinna jag haft en del med att göra innan jag blev sjuk. Hon har gått igenom mycket sen jag såg henne sist... och det kändes i hjärtat när hon stod på balkongen och vinkade efter mig när jag åkte därifrån efter två timmar.

Hemmavid värmde jag köttfärspajen som verkar är både dryg och hållbar, den var fortfarande lika god. Tog ut hunden en promenad, plockade kilovis (lätt överdrift, men bajspåsen blev mycket fullare än när jag plockar efter valpen!) med rådjursbajs på tomten som verkade vara hur smarrigt som helst. Jag fattar inte vad som går i den där lilla valpmagen... igår plockade jag cigarettfilter ur munnen på honom, men snuset hann åka ner i magen innan jag hann ifatt honom. Det ska ätas pinnar, kottar, tuggummi, sniglar och myror är favoritföda... det enda som han inte riktigt gillat i den kontrollerade mathållningen är räkor, dem lekte han med som om han vore en katt.

Nu är jag nyduschad och ska strax iväg till Färingsö för att träffa några diakonpolare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0