Rock-fest

Tog en extrem-lugn dag för att orka kvällen... jag menar, hur ofta blir en sån som jag inbjuden på ROCK-FEST? Vi var ett litet gäng, födda på 60-talet, som träffades hemma hos en kompis som är ihop med basisten i Magnum Bonum. Vi knallade över till Fullersta Bio i Huddinge och minglade en liten stund innan FINE 59 drog igång. De var ett gäng gamla kompisar från Huddinge som satt ihop ett litet band, varav Perre var basist... och vilket drag! Sångaren var 62 år (säger ryktet) och han höll igång som värsta Tina Turner! Det var urkul! 

               
                
                 En annan "gammal" kompis träffade jag oxå.

Men som vanligt, allt kul har ett slut och ganska snart efter konserten lämnade lämnade Janne och jag efterfesten och åkte hem. Jag mår ju inte alls bra f.n, men detta ville jag så gärna göra.

Bekki var på konsert i stan. Hon hade lyckats få gratisbiljetter till Missy Elliot och kom hem nångång fram på småtimmarna, men då sov jag sen länge. För första gången i mitt liv (tror jag) har jag somnat ifrån en "unge" som inte kommit hem. Bamse-Kisen hade fått följa med Jens och Sandra till Tumba där han lekt som tokig med en liten Chihuahua-tjej (se tidigare inlägg).

Denna söndag började sent för min del, ont i huvudet och ont i kroppen, men det var det värt! Håller på att laga middag nu, sen ska jag gå in till grannens kattungar och se om de växt sen sist.

              

Kommentarer
Postat av: NettAnn

hej!

vad roligt med en konsert!Det ängtar jag att få gå på,men får vänta till augusti dåstorfavvisarna KENT kör loss på sofiero slott.är oxå helt slut f.n efter en nybakad student i huset.så myckat att göra i månader fram till i fredags natt så jag kan knappt gåm längre.Hela helgen har jag vilat o försökt få upp energi men är lika trött ändå.kram

2010-06-13 @ 18:10:49
URL: http://tigerliljan.webblogg.se/
Postat av: Guggelutt

Underligt det där med energin... Ibland kommer den snabbt tillbaka och ibland tar det evigheter!

Kram

2010-06-13 @ 20:11:24
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0