Tisdag hela dan

Minst sagt en tuff dag. Började med drygt två timmar på jobbet. Mässa, personalmöte och mobil-info ... vi har fått nya mobiler som ska synkas med Outlook och så... och vid det laget hade min gärna gett upp! Jag minns inte inloggningsuppgifter eller nåt så jag åkte hem och tänkte att det där kommer jag greja när jag har en admin-dag och inte har sinnet fyllt av svullna barnahänder och helg-reflektioner.

                  
                   Svårt att gå hemifrån när denna blick fastnar på näthinnan.

Tog det lungt hemma en stund, sen åkte jag till Älvsjö och ställde bilen, tog pendeln till terapin och pendeln tillbaka till Älvsjö och ReAgera. Hade inte gjort läxan - en matlista - och  försvarade mig med att det har jag gjort tidigare, jag vet vad jag gör för fel, listan stressar mig och jag är ute efter en långsiktig livsstilsförändring. Fick bra input idag och gick därifrån med en motivation för livstilsförändring, en sak i taget och slog mig till ro med att jag befinner mig i "förberedelsestadiet".

Hem, kela med valp, duscha och iväg till en kollega på middag. Hon hade ordnat en avskedsmiddag för min vikarie och det var sorgligt att ta avsked, men hon är väl värd sin pensionsledighet efter att ha jobbat ett par år extra pga min sjukdom. Det blir tomt utan hennes värme och klokskap iaf. Jens både körde mig dit och hämtade med efteråt. Han och Monica hade ordnat tacos åt Bekki som fyllde år så hon fick kalas med Monica, Jens och "mupparna" som hon börjat kalla Jens och gänget. Lite sött, tycker jag.

Kela och busa med valp, drog mig vid TV:n till Janne kom hem efter kvälls-passet vid midnatt. Mår inget vidare alls.... deppig och snuvig...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0