Barnvakt

Jag orkade hela kursen igår. Det gick inte så bra, började med rosenmandel och det var svårt... får nog hitta på nåt tjuvknep för att göra snygga mandlar...alltså de små fyrkanterna i spetsen!

Imorse samma fenomen som hela veckan. Benen ville inte, ögonen ville inte.... bara att inte känna efter utan bara GÖRA. Snabbdusch, frukost, djuren... sen tog jag bilen ut till Linnéa. Kroppen protesterade men jag ville verkligen vara barnvakt en stund! Ängla var på dagis och Linnéa och Matte skulle på ett möte så jag skulle få rå om Thyra själv en stund. Det gick så bra så. Hon sov när jag kom och vaknade efter 20 minuter, då tog jag upp henne och gav henne nappen... så somnade hon om. Jag borrade ner näsan i hennes huvud och låg så och halvslumrade till Linnéa kom med sallader till lunch. Hur soft som helst!

                 

Vi lunchade och sen åkte jag till sjukgymnasten. Hon har f.n två funktioner, dels tog vi tag i vikten idag igen, dels har hon en KBT-utbildning så det kan bli lite allt möjligt när jag är där. Nu har jag inte fått svar på rygg-röntgen än och det skulle vara himlans bra om jag kunde få det inför läkarbesöket imorgon... så vi pratade en del om hur det är att gå tillbaka till jobbet på måndag igen, hur går det med ryggen, förkylningarna och allt...

Sen hem. Jens förkylning verkar ha nått kulmen, han mådde inte sämre iaf. Monica hostar men mår bättre, hon blir kvar här ett tag. Skottland har skitit sig och nu får hon bo här tills saker och ting reder upp sig. Vi gick ner och började röja lite i Bekkis gamla rum som SKA bli gästrum nån gång. Det vore ju perfekt om vi kunde få iordning så pass att hon kunde husera där tillsvidare... just nu är där bara en väldig massa grejer, ingen vet vad men "allt" bara hamnar där. Just nu är det båtdynor, Monicas saker från Oslo, extramadrasser och all min skol-litteratur som jag aldrig kommer mig för att göra mig av med fast jag bestämt mig för det för flera år sen. Dyra böcker som bara samlar damm! Vi gjorde en hel bokhylla, sen protesterade hela min kropp. Jag gjorde iordning kassar till Emmaus som kommer och hämtar imorgon. Resten av kvällen tänkar jag bara vila. Jag tappar ord och säger fel ord, glömmer saker och det känns rent ut sagt skit-jobbigt!

Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad trist att hon inte kommer iväg till skottland.. :-/

2010-03-10 @ 21:05:06
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0