Den förtvinade kroppen...

Ett här nedkortat svar från ländryggsröntgen säger att jag har små förändringar av ålderskaraktär, lätt artros och ett bredbasigt diskbråck som dock inte påverkar nervstrukturen. Kunde vara värre... men det kunde oxå ha visat att jag har en fullt frisk rygg. Jag vet inte varför jag deppade ihop så vansinnigt av beskedet, kanske för att det visar på att min kropp åldras. Rynkor och häng kan jag leva med, men krämporna är svåra att acceptera!

                              

Dock var gårdagen en väldigt bra dag. Först var Lisa Levan här från Mary Kay. Hon pratade om hudvårdsförsäljar-jobbet med mig och Monica. Jag har sagt nej i nuläget, men jag trivdes bra som Tupperware-försäljare för tiotalet år sen så... jag stänger inga dörrar för framtiden, den är för osäker. Men Monica hoppar nog på! Det verkar vara ett urkul jobb med en bra provision i jämförelse med andra liknande jobb.

                 

Sen åkte Monica och jag till Linnéa och åt våfflor. Det var flera där förstås, hon fyllde ju 25 år igår (hoppas hon skriver lite blogg om sin födelsedag sen). Jens, Bekki och Sandra kom efter en stund oxå.

Idag kom jag upp sentomsider, hann bara göra morgonrutinerna innan terapin. Orkade inte vänta på bussen från Älvsjö på hemvägen så jag gick. Det var skönt! Bara det att trotsa deppen och värken! Klockan fem åkte Janne och jag på utvecklingssamtal för Bekki. Bekki var inte med för hon är "osams" med sin mentor, men det gick så bra så ändå... han hade inget val helt enkelt. Sen åkte vi över till Liljeholmens Galleria, den är rätt ny... och HEMSK! Men vi hittade goda wraps och tittade på snygga skor. Men fy vilket instängt ställe! Ligger ju delvis under mark, brrrr...

Nu ska jag hålla gubben sällskap och sticka på Justins tröja. Det känns som om den blir för stor... men det gjorde flickornas tröjor oxå, men de passade perfekt sa Linnéa.

                   


Kommentarer
Postat av: NettAnn

stackars dej att dra med diskbråck.Det vet jag hur det är.Mina nackförslitningar,dåliga koter och nackmyalgi har utvecklats till nack diskbråck.Jag har alltid ont i nacken alltid huvudvärk dygnet om.utan värktabletter klarar jag inte en enda dag.kram

2010-03-27 @ 00:21:50
URL: http://vinterblomman.bloggspace.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0