Fredagsmys...

Ser ut som om jag blir ensam ikväll... men det gör inget. Då kan jag ha lite fredagsmys med video och handarbete. Tänkte se "Män som hatar kvinnor" och "Flickan som lekte med elden". Vi har köpt "Luftslottet som sprängdes" men den tänkte jag se med Linnéa. Vi skulle se den på bio, men jag är ju bara sjuk hela tiden! Yuck!

Morgonen började trevligt iaf. Janne skulle börja jobba kl 15.00 så vi hann ligga och prata lite. Vi har ju köpt 5 hotellveckor och har 3 kvar att utnyttja och nu vill Janne åka till Thailand i nov-dec. Det vill jag oxå förstås, men jag är ju så flygrädd och det är alltid svårt att boka en resa. Dessutom har jag ingen aning om hur livet ser ut efter nästa vecka... men det kändes mycket bättre när han åkt iväg och Monica klivit ur sängen. Hon skulle till Linköping med buss och hon gjorde sig ingen brådska. Hon hade hunnit precis till bussen! Dessutom slängde hon lite kläder och grejade med sin packning, för på söndag åker hon från Linköping till Oslo och på tisdag från Oslo till Glasgow... hon bara är liksom. Lämnade en bok gjorde hon oxå... den måste jag nog läsa:

            

Men ungen inspirerade mig i alla fall. Janne åkte ner till Sanda för att kolla till huset efter Vattenfalls planerade strömavbrott, han hade med sig bord och stolar vi köpt dit ner. Han ringde hem och sa att han sålt vår frysbox så nu blev det min uppgift att tömma och frosta av den för Jens ska köra iväg den imorgon. Först gick jag i baklås, så jag gick ut och satte mig i den underbara vårsolen!

                 


Fåglarna kvittrade, solen värmde, grannarna pratade och skottade, is och snö släppte från taket, blåmesarna for fram och tillbaka till kokosnötterna vi hängt ut. Det var underbart! Efter en timme släppte "baklåset" och jag gick ner och röjde lite, plockade ihop blomkrukor som bara står oanvända, lyfte ihop alla Jannes verktyg och maskiner in i ETT hörn av kallförrådet, plockade ur frysboxen (förstås, det var ju huvudsyftet), ringde Emmaus och bad dem hämta kläder och böcker som vi plockat ihop men inte kommit oss för att göra oss av med. Lyckades vika tvättberget, byta sängkläder och sopa altanen oxå, så dagen blev riktigt bra!

Nu ska jag duscha efter allt röjande. Ryggen och hostan har satt stopp. Men jag är glad ändå för jag KUNDE! Det hade jag inte kunnat för en vecka sen! Inte för en månad sen heller!



Janne åkte direkt till jobbet från Sanda, han jobbar till kl 23.00. Bekki är och träffar en kompis och ska hem till en annan kompis sen. Jens och Sandra skulle städa bilen och sen titta på film hos Sandras tvillingsyrras kille. De kommer nog hem rätt tidigt för Jens ska jobba på jobb no2 imorgon, bara för killar över 18 år, tak-skottning mellan kl 8.00-16.00! Hm... men det ska nog gå bra.

Jag ska duscha, som sagt... och sen sätta mig med Stieg Larsson-filmerna och ... indianflickan, tror jag...

            

ComHem ringde igår. Vi har ju inte haft nån TV på flera dagar, men vi har inte anmält eftersom vi vet att grannarna gjort det. Nu ville de veta hur vår TV funkade. TV:n funkar, men vi har inga kanaler svarade jag. Sen ville de vet om vi eller någon granne renoverat... jag vet bara att vi inte renoverat. På kvällen ringde en av våra TV-lösa grannar och berättade att ComHem kommer först på tisdag mellan kl 8-11 för att kolla... TUR att vi har så många bra osedda DVD:er, säger jag! ... och när jag tog min dagliga promenad till sophuset såg jag att vi har grannar som renoverar sitt vardagsrum... tror ComHem att det är de som är skyldiga till vår TV-löshet? Framtiden får utvisa...


Kommentarer
Postat av: NettAnn

min dotter var manson fantast ett tag.förra året hade hon biljett till hans konsert i malmö men den ställde han in så klart.men boken har hon läst o hon sa den e smått ryslig.svårt förstå den är sann

2010-03-06 @ 00:09:07
URL: http://vinterblomman.bloggspace.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0