Holy shit...

...vad svårt det är med rubriker ibland. Ibland har jag hittat på en jättebra rubrik och när jag sen skrivit inlägget stämmer det inte med texten.

Nå... idag var det grymt svårt att komma ur sängen igen. Ögonen ville bara inte öppnas. Jag insåg att jag inte hört Jens ge sig av till jobbet så jag ringde och väckte honom fast han sov i undervåningen. Han blev lite sen, men kom iväg trots en ny rejäl förkylning. Sen insåg jag att även Bekki var ljudlös så jag ringde henne oxå... och hon sover nästan i rummet bredvid mig! Hon hade oxå försovit sig ... och då kan väl "Holy shit" vara en bra rubrik. När Janne började tassa runt och sen koka kaffe till mig tvingade jag mina stumma ben över sängkanten. Jag sov i vardagsrummet och Janne i gästrummet eftersom Monica fick sova i vår säng. Hon är oxå rejält förkyld. Efter frukost, djurmatning och dusch, en otroligt seg dags-start kom jag så iväg upp till VC för provtagning av sköldkörteln.

Sen gick jag desperat in på apoteket och bad om hjälp, jag fick med mig Berocca och Omega3. Sist till zoo för att ladda upp med ALLT. Jag fick gå i två omgångar eftersom det är omöjligt att bära för mycket med min rygg och kryckan. Janne stod bakom min bil, då insåg jag att jag glömt mobilen hemma. Holy shit... det händer väl typ ALDRIG! Vi slog följe till Lidl för att köpa frukt och grönt.

Pratade lite med Monica om den närmsta framtiden, om Oslo och Skottland... hon blir kvar härhemma ett par dar nu och kurerar förkylningen så får vi se sen. Jag ställde mig i köket och funderade på var jag skulle börja... men då ringde det på dörren. Min goa granne kom och frågade om jag vågade mig ut... och det vågade jag så jag tog stavarna och gick en liten prommis med henne. 2400 steg och 1,7 km minsann! Stora framsteg. SEN bakade jag chessecake till Bekki och Monica, sockerkaka till knypplarna imorgon, lagade fläskfilégryta till middag som ingen ville ha. Jens är jättedålig, Monica är vegetarian, jag är mätt efter lunchpizzan, Janne jobbar... men det verkar som om Bekkis kvälls-date ställt in så hon kanske äter lite middag. Men det blir lunch till Jens matlåda och mig imorgon så det är ok.

Ja, holy shit! Jag är så trött att jag inte orkar stå på benen! Lite har jag lyckats klara av idag. Men när jag stekte fläskfilén och skalade potatisen så tänkte jag att det är just detta som gör att jag nog aldrig blir frisk... "Jag ska bara göra middagen oxå"... "Jag ska bara gå ut med soporna" ... "Jag ska bara...." istället för att lägga mig en kvart när kroppen skriker STOPP! Jag måste ingenting, men vill inte fatta det! "Huvudet är nog det dummaste vi har" stod det i Vårdguiden... jotackdu!

Nu har Monica, Jens och Rebekka varit uppe och hyrt film... vi får se om jag orkar sitta med tjejerna en stund (Jens har trillat i säng) och dona med indianflickan... eller om jag inte orkar.

                     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0