Lika som bär?

Jag är så fascinerad av lilla Ängla... Hon har visst pratat om mig sen de lämnade mig i Örebro. Hon har varit väldigt bekymrad över min rygg och pysslar verkligen om mig så fort vi ses. Vi har lätt att hitta på saker ihop, vi pratar om monster och pysslar om djuren, fixar och donar...



Lite lika är vi allt... men vad beror det på att man klingar an till vissa så väldigt. Jag älskar inte Justin och Thyra mindre för det, men det är nåt i kontakten hos just Ängla som är speciell. Kanske för att vi har så lika intressen, trots 44 års ålderskillnad? Eller känner vi igen oss i varandra på nåt sätt? Även om den fysiska likheten finns där så är det kanske ännu mer hennes sätt att tänka och vara som jag känner igen, vi är nog ännu mer lika där, tror jag. Viljestarka och omhändertagande, älskar djur och så är vi rätt pyssliga och fantasifulla.




Kommentarer
Postat av: NettAnn

vissa man möter är som en spegel,när man ser dom så ser man sej själv.har själv upplevt detta med en man som inte kunde ett ord svenska.men det kändes som jag känt honom i 100 år o FÖR 100 år sedan.det är en konstig känsla.antar det är sådant som heter soulmate?

kram

2010-03-02 @ 15:13:51
URL: http://vinterblomman.bloggspace.se/
Postat av: Linnea

Haha! Ja ni är väldigt lika :) Sötnosar!

2010-03-02 @ 18:23:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0