Rena rama sjukstugan

Satt uppe med Monica och Bekki och kollade filmerna de hyrt. "Bröllopsfotografen" var väl helt ok, men My bloody Valentine" och "9" var nästan bara jobbiga. Men så är både Monica och jag helt slut oxå. Monica har samma hosta som jag hålller på att bli fri från. Kom i säng vid midnatt.

Imorse kom Jens upp och lät som om han svalt en melon. Inget jobb för honom. Janne åkte tidigt på kurs och Bekki kom iväg som hon skulle, fräsch och snygg. Men innan hon åkte fick hon hjälpa mig att skura TV-rummet. Jens hostade tills han kräktes över hela golvet. Tur att soffan och mina handarbeten klarade sig.

Monica sover än, Jens är uppe och försöker få i sig lite thé, själv är jag som i koma. Har legat påklädd i sängen för ComHem skulle komma mellan 8-11 ... men hit har de inte kommit. Hoppas de hittat felet hos nån granne så vi får tillbaka TV:n snart, nu har den varit borta i 2 veckor tror jag. På 2 timmar har jag iaf lyckats få i mig en tallrik gröt och matat djuren. Nu ska jag kolla kommunikationstabellen in till stan för att masa mig till terapin. Och sen vill jag VÄLDIGT gärna orka knypplingen ikväll, men just nu tar jag fem minuter i taget...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0