Måndag hela dan

Janne stack från Sanda redan strax efter fem för att hinna till jobbet. Själv gick jag upp vid 8.00, gjorde mig iordning, fotade "durken" som Janne har snickrat på de sista dagarna.


                          

Vår altan blir så stor att vi kan hyra ut den som dansbana! Men vi är många i familjen och behöver alltid mer plats så det var lika bra att ta i från början :D

Var på jobbet mellan 10-12. Hade uppföljningsmöte med koordinator. Åkte hem och tog ut valpen. Linnéa ringde och bad mig hämta Ängla från dagis. Thyra har fått en allergisk reaktion mot mygg och ätit penicillin en vecka ... men nu svullnade handen upp så mycket att VC rekommenderade dem att åka till akuten. Mattias kom inte från jobbet, men jag hade en lugn eftermiddag så jag åkte och hämtade gulledockan. Vi var i parken en stund, sen gick vi upp och lagade kyckling till mamma och Thyra.


                                  

Linnéa kom hem med Thyra och när vi ätit fick hon åka till Bålsta för att hämta ut medicin, den var slut i hela Stockholm. Småttingarna och jag tittade på "Hitta Nemo" tills mamma kom tillbaka.

      
                  

Kvällen har jag spenderat med valp och vid datorn för att skriva lite bloggar. Det var kul att tänka tillbaka på helgen och allt som hänt. Nu är det hög tid för sängen, morgondagen blir intensiv den med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0