Ont i hjärtat

...ont i en punkt precis till vänster om bröstbenet. Det blir bara värre och värre... Slocknade som en Gris före 22.00 igår...vaknade 01.30 och låg och tänkte på livet, relationer, jobbet, hälsa till klockan var strax efter 04.00, då kom Janne, Jens och Sandra hem efter att ha gått nattvakt i båtklubben. Jens och Sandra var rara och tog min vakt för jag var helt slut efter denna händelserika helg. När Janne dundrade ner i sängen bredvid mig så kom sömnen och han påstår att han bara hann krypa ner innan jag "drog tunga timmerstockar".

                    

Idag har jag haft utvecklingssamtal med chefen på jobbet. Så mycket om min framtid kan inte planeras i nuläget, men det var gott att få prata igenom hur det funkar med arbetsupptrappning kontra allt annat som ska börja fungera och hitta sin plats i livet. Livet slår sina egna kullerbyttor och jag vågar inte ha för stora planer för framtiden. Samtidigt tycker jag det är rätt skönt att bara få leva i nuet... men jag förstår att det inte går att arbeta under de förutsättningarna...

                  

Gruppsamtalen på reAgera har gett mig en tillstymmelse till motivation och Aloe Veran hoppas jag nu jobbar med mitt immunförsvar. De två veckor jag druckit juicen har iaf gett effekt på min hud och mage... men jag har ett par månader till innan jag kan säga om det gett de effekter jag önskar. Jag hoppas att de närmaste halvåret kommer ge mig det uppvaknande jag längtar efter. 

                 

Lite mer ork, lite bättre hälsa och hopp om ett levande liv med lagom utmaningar och förstånd att släppa det som inte går att göra nåt åt.

                  

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden.


Kommentarer
Postat av: Ia

Kram på Dig...vet så väl vad Du går igenom...har varit där...är där....var rädd om Dig!!!



Kan man kidnappa grisen ;)

2010-05-03 @ 19:42:53
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Marianne

Ordet och känslan Sorg kom fram hos mig när jag läste bloggen..?? Saker och ting tar tid och det måste ta tid. Sår läker inte på en dag...



Sinnesrobönen ger sinnesro, mod och förstånd.

2010-05-03 @ 20:02:08
Postat av: Linnea

<3

2010-05-04 @ 09:46:15
URL: http://hardpetersen.blogg.se/
Postat av: ing-britt

tänker på dig vännen sååå gullig vovven är...kramiz

2010-05-04 @ 15:24:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0