10 timmar...

... sov jag inatt och det var skönt. Bamse voffade kvart i 8 och tystnade sen, men jag gick upp ändå för att få nåt gjort.... men morgonbestyren tar tid alltså... när jag duschat och var klar var klockan 11 och jag fann för gott att ta ut Bamse en gång till innan jag började plugga. Han plugga en dryg timme innan jag fixade lunch och tog Bamse på en kort sväng innan jag tog bussen halv 3 till jobbet.

Lämnade mina filtar till Filtklubben som levererar över 400 nystickade och virkade plagg till verksamheten i Valmiera, Lettland, nästa vecka. Jag fick hjäpa till att vira in ljus i programbladet för julen. Ljusen ska delas ut vid T-banestationerna i Hagsätra, Rågsved, Högdalen och Stureby 24:e och 25:e november. Jättekul idé!


                              

På vägen till t-banan upptäckte jag att jag tappat mobilen så jag fick springa tillbaka så jag kom försent till skolan. Nu pratar vi religion och tradition i Kina och Japan... nästa vecka har vi ett seminarietillfälle sen är det tenta!!!

Janne hämtade mig från skolan, jag har stickat lite på Bekkis halsduk, vi har ätit pajrester från i tisdags och pratat lite. Janne har gått och lagt sig, Bekki och Tim vid TV:n, Monica kom precis hem och nu ska jag ut med Bamse för att sen sova gott en natt till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0