Lördag i Göteborg!

(Nu har jag uppdaterat förra inlägget med bilderna som jag inte fick in förut :O)


...eller hur!!!                                            Quality hotel 11


Älvsnabben

Efter frukost gick vi ner till färjan för att se vart den kunde ta oss. Vi klev på halv 11 och åkte till Stora Bommen... Där hittade vi ett pariserhjul - Göteborgshjulet - och eftersom de öppnade precis när vi kom så tog vi oss en tur.. eller rättare sagt 5 varv fick vi åka!


                         
                          Göteborgsoperan

Efter den fantastiska turen gick vi upp mot centrala Göteborg. Janne visade mig en otrolig godisbutik!Sen knallade vi runt i stan och höll utkik efter en fik som hade Gustav Adolf-bakelser och som inte var fullsatt. Tillslut hittade vi Ahlgrens som visade sig vara helt perfekt i alla avseenden. Det är ju 6 november gubevars!


                  

Vi tog Älvsnabben tillbaka och gck upp på hotellrummet en stund... Klockan tre träffade vi en person i entren som jag känner rätt väl men aldrig träffat IRL förut. För några år sen var det Maran från Lunar när vi åkte Hjälmare Kanal, sen var det KajsaLisa från Lunar när hon bjöd in mig och Maran till sitt torp förra våren... häromveckan var det Finkan från Lunar när jag hälsade på knyppelkursen i Hagsätra... och nu var det VovGolden som stod med sin man och hund och väntade utanför entren.


                            

En jättetrevlig eftermiddag! Tack Vov!!! Vi gick en sväng i hamnområdet, Freja (vovven) var jättego, busig, påminde om Bamse. Sen fikade vi i deras fantastiska lägenhet med utsikt över vattnet!


                       

Göteborgspaddan som jag skickade ner till Vov i våras hade sällskap av en katt och en hund i en hylla :O)

Efter några trevliga timmar gick Janne och jag ner på hörnet och åt jättegott på Restaurang Faro (som betyder fyr!) och nu slappar vi på rummet. Snart dax att knyta sig efter en härlig och spännade dag i Götet.

                      

Kommentarer
Postat av: Linnea

Låter som om ni har en toppen vistelse i Göteborg, kul att träffa nätvänner:-) Det har jag också gjort flera gånger.Var i Göteborg med grannfamiljen i sommras, vi bodde på Novotel som också låg vid vattnet, man såg Stena Lines båtar precis utanför. Och det fanns en fin brygga man kunde gå ut på, men tyvärr visade det sig vara ett tillhåll för A-lagare och de som tagit annat så det var inte ställe att vara på med barn.Kram

2010-11-06 @ 20:44:37
URL: http://www.metrobloggen.se/aennil
Postat av: Ia

Avis!!!!!!

2010-11-06 @ 20:44:47
URL: http://kajsalisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0