....och fredagen :O)

Janne och jag gick tillsammans ut med Bamse i skogen. Det var mysigt. Bamse är så söt när han ömsom springer långt före och ömsom svassar runt våra ben, som för att säga med sin lilla kropp att "Åh, vad kul det är när familjen är samlad". Han är ju med oss verkligen som en flock i varje stund det är möjligt, utom när vi tittar på TV eller annat tråkigt, då ligger han på dörrmattan.

Efter promenaden och morgonsysslor packade vi och åkte till svärmor med Bamse. Han fann sig snabbt tillrätta och vi åkte en liten ärenderunda, lunch till Jens i Huddinge (han hade försovit sig och inte hunnit fixa mackor) garn hos Gullvi, parakitfrö på Hagstra zoo, hem och hämta väskor, förbi Jens på SMC i Västberga och lämna lunch, in till stan och köpa macka på Subway och så terapi. Janne hämtade mig och så bar det iväg mot Götet. Jag satt och stickade på Bekkis halsduk till efter Jönköping...


                          


Vi kom ram vi 19-tiden, checkade in på Hotell 11 i Eriksbergshamnen, åt lite Caesar-sallad och plumsade i säng redan vid 21.

                           

Nu kom vi från frukostbordet och tänkte ta båttaxin till stan för att se oss om...

Av nån anledning larvar sig överföringen av bilder idag... vi får se hur det går nästa gång jag kommer in här :O)
Nu uppdaterat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0