Plugg med lunchbrejk

Bamse vaknade inte förrän halv 9 imorse... han var nog dödstrött efter att ha blivit jagad en bra stund av Nova, en två-årig rottweiler. Han gillar att busa med större hundar, små hundar tycker han bara är söta, lägger öronen bakåt och visar att han är jättesnäll. Det finns undantag förstås, de små hundar han känt sen han var valp, de ska jagas och busas med.

När jag kom in med honom efter morgonpromenaden gick vi ut igen, vi följde Monica till massören jag rekommenderat. SEN blev det frukost.


Visnhu och hans kvinnliga del, Shakti               Gudinnan Mahadevi

Efter det blev det Shakti, tantrism, yoga och hinduisk filosofi med avbrott för lunchmiddag när mina föräldrar kom på visit. Fick en påse garn som ska bli en döskalletröja till ett av mina brorsbarn till jul, mamma fick med sig en fuskpolo samt en kruka med guldänglar, hon samlar på änglar. Pappa var väldig pigg. Han busade med Bamse som var överlycklig att se dem. Bamse satt och grinade flera minuter efter de åkt...

Vid sjutiden gav jag upp ögonen gick i kors och att läsa hinduisk filosofi ville sig inte. Egentligen skulle jag ha seminarium i skolan, men jag orkade inte, känner mig stressad och har ont i kroppen. Efter Bamsenad satte jag mig vid TV:n och stickade pippi-tröja som jag hoppas Ängla kan ha, den kanske är för liten... sen Bamsenad igen. Han håller på att vänja sig med sitt hundtäcke som jag köpte igår. Det kan behövas både vid regn och om det blir riktig vinter igen. Än klarar han sig med sin tjocka päls men herr Envis behöver invänjning, det har tagit en stund att få honom att gå nämligen. Han slokar med öronen och ser ut att skämmas fast vi försäkrar att han är så himla snygg i sin vinterjacka!


Svansen åkte upp efter en stund!                                       Mammas fuskpolo

Nu är det läggdax, å så skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0