Tenta-tisdag

Än är jag inte särkilt nervös... Bamse väkte mig KLOCKAN NIO imorse och jag är jätteglad för det.  Känner mig utvilad, även om jag inte minns hur "pigg" känns.

                             
                              Sanda, 22 november

Igår satt jag och försökte läsa mina plugg-anteckningar men det är lite svårt med familjen hemma. De vill ju bara fråga eller berätta nåt och så ..  och jag vill ju gärna lyssna... och ja, jag behöver inte förklara. Bekkis halsduk blev klar i Sanda men jag hade ingen nål så hon tog hand om disken medan jag fäste trådarna i den... sen jag gav upp försöket till läsning framåt sju-tiden (nå, jag hann igenom alltihopa och jag minns att buddhisten och kejsaren Asoka regerade 1700-t f. Kr och Gupta-riket kom efter....) för man vet ju inte vad som kommer på tentan sen. Blev klar med Änglas Pippi-tröja innan jag tog kvällsnaden med Bamse.


Monicas halsduk t.v, resårstickad                    Änglas Pippi-tröja
Rebekkas halsduk t.h, rätstickad

Nu har Bamse och jag varit ute. Han är nybadad och jag undrar om snöstormen kommer tillta så jag behöver åka extra tidigt till terapin... sen går jag därifrån och till skolan så jag behöver inte oroa mig för SL när jag kommit så långt...

... nu ska djuren få frukost och jag ska gå igenom mina anteckningar igen innan jag packar en stickning och åker till stan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0