Yogamassage

Ni som har Facebook har väl sett att tentan inte kändes nåt vidare. Hade koncentrerat mig för mycket på detaljerna och tappat helheten. Sen förstod jag inte att taoismen och konfucianismen skulle vara med i en fråga, dessa -ismer  hade jag inte in kollat alls. Nå, det finns omtentor på högskolan så det löser sig i januari ;O)

Idag har jag tagit det superlugnt. Ut med Bamse i snöstormen, satt länge vid frukostbordet med Janne som sen åkte till sin dotter för att tapetsera Justins rum. Själv skrev jag i vårens schema i min nya fina almanacka innan jag tog ut Bamse och efter det åkte på yogamassage. Det kan jag rekommendera. Det var massagen med stretch och jag känner mig väldigt behaglig i kroppen nu.

Sen blev det ärenderunda. Till Högdalen och hämta ut ett paket till Jens, till Stuvsta och lösa ut min svarta aida så jag kan börja med "nunnan" vad det lider, till Västberga och lämna paketet till Jens på jobbet, hämta Monica i Älvsjö och så till pizzerian. Sen ut med Bamse efter maten.

                   

Nu vet jag inte vad jag ska göra... måste man göra nåt? Jag har massa måsten men vet inte om jag har lust att måsta dom just nu. Kanske ska sätta mig att sticka lite. Bamse ska ut på kvällsrunda om några timmar och jag kommer sova vädligt gott inatt!!!

Kommentarer
Postat av: Marianne

Alla måsten finns kvar...och man behöver inte göra dem alla...Ta det lugnt istället så kommer det till dig när du kan och har ork. Yogamassage är något jag länge velat göra så jag ska prata med min chef som går regelbundet på yoga och hon mår väldigt bra av det. Kramar <3

2010-11-24 @ 19:03:30
URL: http://maralutt.blogg.se/
Postat av: Snurran

Synd att tentan gick åt skogen, men, som sagt, inte hela världen ändå :-/ Ta det lite lugnt, du har gjort alldeles tillräckligt idag redan! :-) kram

2010-11-24 @ 19:12:06
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0