Chokladgrottor!

Bra disposition på dagen! Ut med Bamse vid halv 8, tentaplugg, ut med Bamse, stavgång till pendeln, terapi, t-bana till Högdalen där jag hämtade ut mina nya glasögon från Specsavers. Träffade Su hos optikern så vi gick och tog en fika, sen stavgång hem. Ut med Bamse och börja med maten. Så kom Ängla. Hon hade varit med mamma på jobbet idag och nu skulle Linnéa hem till en arbetskompis på tjejmiddag, därför fick Ängla komma hit en stund. Ängla ville först inte släppa mamma men när jag lockade med kak-bak glömde hon bort att vara ledsen. Hon hjälpte mig att koka ris och så började vi med kakorna efter maten!


                     


... Ängla bakade små kakor ...........                     .... och mommo bakade stora kakor...


Idag tyckte inte Ängla om sylt så mommo gjorde chokladsås istället!

               
                In i ugnen så är chokladgrottorna färdiga!

Strax efter nio klev Monica, jag, Ängla och Bamse på bussen, Linnéa satt redan på den, så åkte vi till Älvsjö. Linnéa och Ängla tog pendeln hem medan Monica, Bamse och jag tog kvällspromenaden hem.

Jens åker till Nacka efter jobbet, Monica har lagt sig för hon jobbar tidigt imorgon, Janne kommer snart från jobbet, Bekki är ute med Tim och jag är halvt medvetslös. Tänk vad man kan längta efter en säng!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0