Prioritera!

En skitdag rent ut sagt, så här långt iaf! Vaknade med värk i kroppen, ändå var klockan 10 i 9 när Bamse gav skall så jag har inget att klaga på egentligen. Det blev en nosapåvarendagrässtrå-runda och vi var ute i över en timme. Innan jag hann hem ringde en gråtmild Bekki med jätteont i magen. Utan kaffe och utan frukost är inte jag heller på strålande humör, men det var bara att åka och hämta henne. Hon tackade för jag kommit och jag bad om ursäkt för mitt taskiga morgonhumör.

                    

Efter kaffe och gröt var livet lite lättare. Fick smaka nåt ryskt av Tim som som var gott, degknyten med potatismos i... typ..., det blev lite kvar så jag tänkte blanda det i nudlarna strax. Så hade jag en del datoruppdrag, kontoudrag som skulle skickas, räkningar som skulle betalas, vattenmätarställning som skulle skickas in, mail som skulle skrivas... så ut med Bamse igen. kom det efterlängtade messet att böckerna kommit till vårt Centrum! Men Bamse var samarbetsovillig och det blev en lång nosapåvarendagrässtrå-runda igen. Varenda löv skulle det vändas på och varenda stig skulle testas!

                     

När jag duschat var det bara att konstatera att om jag skulle dels åka och hämta ut böckerna, dels åka och köpa raggsocksgarn, moulinégarn och aidaväv, så började det bli ruggans bråttom! Seminariepappren kan jag läsa på T-banan, men nåt mer än morgongröten i magen känns önskvärt!

Så nu ställde jag in "stress-rundan" med bilen, packade skolväskan och satte mig här ett par minuter. Bokpaketet är tungt men ryggen ska nog klara av att bära hem det från centrum efter skolan, vi slutar kl 18.00 ikväll och uthämtningsstället har öppet till 20.00.... och jag nyser, fryser och är knallröd i fejan så det enda kloka är att försöka chilla lite.

Pappa har varit på VC idag. Han har blivit jättedålig, men doktorn konstaterade att det var en reaktion på influensavaccinet. Nu får vi hoppas att att han piggnar till ordentligt för på måndag ska han operera bort cancern! Då behöver han alla sina krafter!

Nej... stänga av datorn och micra lite nudlar kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0