Singing in the rain

Vad ska man annars göra? Idag har dieten fått gå åt skogen, nya tag imorgon kanske. Bamse vill inte gå ut några längre promenader, han gör vad han ska utanför tomten och sen vill han in ... bort ifrån det ihållande regnet. Jens åkte hem igårkväll och Janne stack i förmiddags för att hinna en massa grejer innan jobbet. Själv har jag ägnat dagen åt telefon och hemtenta. Det har tagit några timmar att försöka svara på: 

1. Vad finns det för samband mellan antijudiska inslag och tendenser i Europas historia och Förintelsen under 1900-talet? Hur har detta påverkat modern och postmodern judendom?

... detta på ca två A4. Fyra frågor i samma dignitet kvar.

                 

Nu har jag varit ute med Bamse igen, vi har hjälpt Ca att leta efter Kasper som lyckats smita. Nu tänker jag ägna resten av kvällen åt stickorna och TV:n. Bamse är nyduschad och ligger på en dyna på golvet. Ragnar och småfåglarna småtjattrar och Drutten sover. Pappa har fått tid för samtal på Sophiahemmet på tisdag, då ska han antagligen få en operationstid oxå. Har inte smält det ännu... men han själv verkar på gott humör :O)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0