Två tentor fixade!

Dagen har varit riktigt bra. Förkylningen håller på att ge sig. Sov gott inatt. Två långa rundor med Bamse varav den ena gick till centrum och zoo. Bamse väger 3,2 kilo vilket är alldeles lagom. Han är en muskulös liten kille konstaterade E. Handlade pellets till Drutten som äter allt sämre, Ragnars huvudfoder var oxå nästan slut. Bamse fick leka lite med Vilda oxå, de är nästan lika gamla men hon är bara hälften så stor ... men så kaxig!

                     

Mellan promenaderna åkte Janne och jag till Hornbach för att inhandla lite tapeter till Sanda. På måndag kommer luftvärmepumpen att installeras så det blir bäst att tapetsera innan. Får fotografera sen för mitt minneskort i kameran är fullt och jag vill inte tömma det förrän jag gjort backup-CDs på bilderna. Passade på att köpa en ram till min "gröna negress" som ska hänga därnere i sovrummet med de andra kvinno-porträtten jag håller på med.

                     

Åkte i god tid till skolan, ville dels hämta tentorna före lektion + låna boken om hinduismen som vi läser i kursen om världreligionerna. Bokus har alltid varit så snabba, men inte denna gång och nu ligger jag en vecka efter i läsningen... men boken var förstås utlånad. Jag blev inte förvånad, men besviken. Och vårt sopiga bibliotek i centrum har verkligen ingenting! Jo, de hade "Koranens budskap" och "En god människa" till förra kursen, men ingenting annat! Inte ens "Flugornas Herre" till denna kurs! En klassiker! Jaja, i religionsbeteendevetenskapen har vi bara engelsk litteratur, förutom "Flugornas Herre", men där har vi hemtenta över jul... och i kursen om världsreligionerna har vi bara två böcker i denna del no2 och de är lättlästa så jag får hoppas det går vägen!

Vad som däremot kändes mer oväntat var att jag fått godkänt på båda tentorna jag gjort! Jag hade förväntat mig ett VG i hemtentan om Judendom och Islam, men jag låg 3 poäng under VG... och jag hade inte alls förväntat mig att klara den svåra teori-kursen i teologi... men där låg jag 2 poäng över G... MEN heller två godkända tentor än en med IG och en med VG, nu kan jag bara koncentrera mig på att läsa ikapp när jag får bok-skrällena! Inga omtentor att bekymra mig för!

Har tagit en långsväng med Bamselito. Träffade Bekki och en kompis till henne på vägen som gjorde mig sällskap. Hon var med i fotbollslaget jag var lagledare och som vi la ner för fem år sen... jösses vad LÅNG hon hade blivit! Jens kom hem och hämtade Bamse vid 22-tiden. Han är ledig imorgon och Bamse skulle få vara ensam alldeles för länge så det var jätteskönt att Jens kunde ta honom. Bamse blev överlycklig när hela gänget kom, Jens och Sandra, Sarita och Viktor. De ska sova i Viktors och Saritas nya lägenhet i Högdalen nånstans så det blir nog mysigt, hoppas jag. Bamse har nog längtat efter Jens... Jens har sovit i Nacka ett par veckor nu och Bamse vill gärna gå och hälsa på alla unga killar med keps... Nu var han överlycklig och hämtade ben och visade, viftade på svansen så ryggen höll på att gå ur led.

Nej, nu mot en varm skön säng!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0