ztrezzzzz

Lider just nu av värsta yrseln, den börjar nere i ryggen och ger elektriska impulser upp under öronen känns det som. Men dagen har rullat på. Alla var uppe före mig i morse så Bamse började skälla kvart över 8, jag drog täcket över huvudet men Janne kom ner till sovrummet med honom. Då tog han en av mina strumpor i munnen och satte sig att morra tills jag var tvungen att gapgarva. Han är så utrycksfull, min lilla skithund! Fick det här roliga svaret i Hundägartestet som jag gjorde häromdan!

Dina svar i hundägar testet visar på att du är: Den aktiva hundägaren

Du är en person som verkligen engagerar dig i din hund och tycker om att göra saker tillsammans med den. Har du en liten valp går ni tillsammans på hundskola och har du en fullvuxen hund håller ni båda gärna på med hundsport.

Du tycker det känns viktigt att träna din hund och det är förstås också något som din hund tycker är riktigt kul. Ni går ofta ut i skogen och motionerar och kanske kan din hund till och med hjälpa dig att leta efter kantareller...

Din hund förtjänar bara det bästa och du ser alltid till att den får god och näringsrik mat. Åker du på semester sätter du helst hunden på pensionat så att du vet att den blir rastad och får röra ordentligt på sig varje dag.

Du är kort och gott en riktigt god kompis till din hund och din hund är lycklig att ha dig till sin Husse eller Matte!


Det var kul förstås. Han har sina egenheter verkligen. Innan vi ska gå ut brukar jag vilja gå på toa och då ska han med in och sitta och titta på mig, ungefär som att jag hänger med honom på "toa", då ska han med mig på toa. Jag har jobbat lite med "sitt" och "kom" härhemma för att slippa bli utskämd på kursen på söndag, men min skithund backar, skäller, lägger sig ner med huvudet mellan tassarna, fixerar godiset med blicken och suckar djupt.. sen ligger han där tills jag släpper godiset och ger upp. Ute däremot fattar han "gå runt", "ta det lugnt", "vänta", "nej" mm, han är jätteduktig... men "sitt"!? Nix pix!


                                    

                              

Nå, efter morgonbestyren åkte jag till Huddinges Jokkmokksdagar. Fick tag på vildfångad röding och skinka till grannen. Hade lite pengar kvar så jag ringde och frågade om han ville ha mer fisk, men han ville ha falukorv istället. Han verkade glad över Jokkmokkskrubbet när jag kom hem. Själv köpte jag samisk glödkaka, basturökt falukorv och ett par handledsvärmare. Hann springa ut med Bamse i 10 minuter innan jag tog bilen till pendeln, terapi, hem igen och en långprommis med Bamse.  Sen hann jag bara äta lite glödkaka med basturökt falukorv innan jag mötte upp Monica vid Willys för storhandling. Jobbade med predikan och gick sen en långprommis med Bamse medan ungarna åkte till Heron för att se "Saw 3d", vilken jag inte ville se. Har tittat lite på predikan, tittat på TV och nu vill jag sova. Det kommer en lördag och Bekki har lovat ta Bamses kvällsprommis.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0