Förebilden Lena Maria!

DET måste jag säga! Sällan har jag blivit så inspirerad som igårkväll! Vi hade in vår närmsta granne på kvällsfika, och eftersom det kändes färdigpluggat för min del och Janne satte på TV:n för att titta på "Här är ditt liv" så fastnade vi där allihopa. Jag har sett Lena Maria i några sammanhang, men har inte fattat att det är samma tjej! Oj...vad ska man säga? Som hon blev framlyft igår med alla sina sidor! Om du inte såg programmet igår, ta dig tid att göra det på SVT Play och bli berikad!!!

Själv var jag duktig igår (tyckte jag dårå i jämförelse vad jag sen såg på kvällen...). Var ute på nåra dogwalks i höstvädret och läste igenom halva boken vi ska ha seminarium på på onsdag. Janne låg med huvudväk hela dagen och när det började kurra i magen körde jag in till Strängnäs och bjöd honom på grekisk kolgrill. På vägen hem träffade vi grannen ute på vägen, hon rastade Kasper i regnet, så vi bjöd in henne på kvällsfika... och resten har jag ju berättat om.


                     

Imorse tog Janne ut Bamse, nu diskar han... och nu ska jag ge mig själv bättre samvete genom att läsa ut boken! Imorgon måste jag komma ikapp med islam i den andra kursen, seminarium på torsdag! Så alltså...seminarium onsdag och torsdag och tenta på måndag, sen får vi hemtentan på tisdag!

                       Hepp hepp

Kommentarer
Postat av: Ia

Visst är hon fantastisk?! Jag var på en föreläsning med henne för några år sen och blev redan då imponerad...vilken kraft och vilket driv....där har vi kanske litelitelite att lära ;) Men vi är ändå bäst på att vara just oss <3

2010-09-26 @ 10:38:25
URL: http://kajsalisa.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Visst har du rätt, vi är bäst på att vara oss själva, men inspiration kan vi ju skaffa oss utanför vårt eget ego ;O)

Kramis

2010-09-26 @ 19:53:39
URL: http://guggelutt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0