Härliga söndag!

           

Det var extremsegt att komma upp imorse men vid halv nio var Bamse och jag ute i skogen och det är verkligen härligt! Vi gick den längre rundan, sen hem frukost osv osv och halv 11 var Monica och jag på busshållplatsen för att åka till Heron på bio. Heron har "en spelande skog". En liten historia från min studietid till socionom: det fanns ett McDonald ett par km från skolan och det hände några gånger att vi åkte dit. En gång var en tjej med som blev väldigt förundrad över musiken som spelade inifrån skogen. Hon fattade inte att det var högtalare från McDonalds som spelade... hon kände sig lite dum när vi förklarade för henne och efter det så åkte vi inte längre till McDonalds utan till "den spelande skogen".


Spelande skogs-högtalare!

Herons toaletter har en handdukstork som jag tycker är oslagbar. Har bara sett den där och på Ikea Furuset i Oslo:

      

Händerna torkar på 10 sekunder!

Vi såg "I rymden finns inga känslor"!

              

     
      Biogodis!

När vi kom ut från bion hade Linnéa redan kommit med sina flickor. Ängla fick rida häst!

    

Sen åkte vi hem till oss och gick ut med Bamse!


        

                                                                    Thyra bär hundpajs-påsen

Sen skalade Ängla och jag potatis, sen gick hon till parken med mamma, moster och syster medan jag fixade fiskgratäng, tomat med mozarella och potatismos. Myspysmiddag med döttrar, dotterdöttrar och Tim

Nu står Bamse på stolen bredvid mig, krafsar på min axel och skäller ljudligt. Undrar om han är nödig eller förbannad för att SD kommit över 4%-spärren... Jag provar kvällspromenad först så får vi se...

Kommentarer
Postat av: Marianne

Erik har sett trailers till just den filmen och säger att det han sett inte alls stämmer in på en person med AS. Han skäms och vill inte bli förknippad med den där killen som slog till tjejen för att han inte ville att någon tog på honom.. Men han ska se hela filmen och ge den en chans. Det ska jag också. Var den bra?

Jag tror att Bamse är förbannad...för Bilbo har reagerat likadant ;-)

2010-09-19 @ 21:05:59
URL: http://maralutt.blogg.se/
Postat av: Guggelutt

Jag känner inte alls igen mina Aspberger-bekanta i den här filmen. Filmen var söt och rolig på ett sätt, men jag ifrågasätter Aspberger-temat...vad ville de ha ut av det? Många Aspbergare har olika issues och den här killen hade bla rymden. De andra "snubbarna" hade oxå väldigt underliga "symptom" så det gick inte att diagnostisera dem. Nej, filmen var nog inte för att skildra Aspberger utan nåt annat som jag inte förstå riktigt. Jag tror inte Erik kommer gilla den alls, tyvärr.

2010-09-20 @ 09:35:02
URL: http://guggelutt.blogg.se/
Postat av: Linnea

Myssöndag! Vilka fina bilder :) Tack för en underbar dag!

2010-09-20 @ 18:23:46
URL: http://hardpetersen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0