Noll koll...

Dispositionen av denna dag blev inte lika bra. Hann inte läsa så mycket som jag ville och Bamse fick vara ensam på tok för länge... Men man får lära sig av misstagen!

Gick upp vid 8, tog Bamse i koppel och kameran i fickan, det var en härlig morgon!


                           

                         

                          


Hösten är ju en så vacker tid! Gick lite extra och de sista metrarna fick vi springa för en rejäl skur kom över oss. Åt frukost i sällskap med Ragnar och Bamse, åkte upp till Centrum och köpte djurmat, hämtade ut Levaxin och gick in på bibblan för att kolla om de hade studielitteratur, de hade en bok jag inte fått tag i. Hemma beställde jag en bok som jag tror blir viktig framöver, den om verklighetsbilder, ska kolla i morgon med bibblan vilka böcker de kan beställa hem åt mig så jag slipper köpa alla... Erstas bibliotek har bara 2 veckorslån på studielitteratur och för mig räcker det inte...

Tog ut Bamse en sväng till, tog sen buss och t-bana till psyk. Inget att säga om det, min BA tål jag inte men psykiatrikern är bra. Min BA vill mest tala om hur mycket hon kan, men vad hjälper det mig? Nu ska jag trappa ut Fluoxitinet och börja med en annan tablett som jag glömt namnet på. Jag ville trappa ut och sluta helt, men de avrådde mig.

Sen åkte jag till skolan, fick en timme på mig att läsa inna seminariet. Vi blev indelade i tre grupper och fick välja ut 3 judiska gubbar som betytt mycket efter att Templets plundrades år 70e.Kr. Det blev ett bra grupparbete och sen fick vi "redovisa" varför vi valt dem vi valt. Två personer har jag känt igen men inte riktigt kunnat placera, men ikväll tog jag och slog upp dem på nätet... så skäms jag för att jag är så lost i nutiden... Det är ju två kändisar inom politik och näringsliv. Nå, jag är verkligen inte den smörande lismande typen och jag tror att de föredrar att vara "bara" studenter som alla vi andra. Lite dum känner jag mig att sitta och gruppa med Ebba och inte veta vem hon är, men nu har jag koll!

Lugn kväll. Tittat på TV och virkat klart rosa filten. Min rygg krånglar så jag ska nog krypa i koj nu. Bamse har fått gå en rejäl runda och stegräknaren visar på drygt 15000 steg så jag är nöjd!

                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0